overloon nieuws

Kermis voor afscheid gemeente

Gepubliceerd op 27 augustus 2021 om 12:22

Vanwege het afscheid van de gemeente Boxmeer is het van vrijdag 17 tot en met  dinsdag 21 september kermis op het Weijerplein in Boxmeer. (Foto van de officiële opening De Lónse kermis door burgemeester Van Soest)

Wethouder Willy Hendriks- van Haren: “Ondanks de beperkingen die er zijn vanwege corona en werkzaamheden aan het park en omgeving, wilden we voor het afscheid van onze burgemeester en gemeente iets leuks voor de jeugd kunnen bieden. Ook zij nemen afscheid. Al is deze kermis kleiner van opzet dan de eerder beoogde megakermis en ook kleiner dan de jaarlijkse kermis, we hopen dat we er veel kinderen en jongeren een plezier mee doen. Samen met de kermisexploitanten wordt gezocht naar mooie en passende attracties”.  

 

Naast de kermis is er ook een feestelijk afscheid op zaterdag 18 september van 15.00 tot 19.00 uur op het Raadhuisplein. Daar kunt u zich vanaf 1 september voor aanmelden op www.boxmeer.nl/afscheid. Ook bezoekt burgemeester Van Soest elk van de 11 dorpen om afscheid te nemen.  


«   »