Kom langs bij boeren en tuinders en geniet van het platteland in kerstsfeer

Gepubliceerd op 13 december 2021 om 09:22

Om met een warm gevoel de kerstdagen in te gaan pakken ook dit jaar boeren en tuinders uit met kerst. Geniet in eigen omgeving van een uitstapje op het in kerstsferen verlichte platteland. 

Kom genieten van het uitzicht, de boerderijen en heerlijke streekproducten. Activiteiten worden in verschillende vormen georganiseerd. Van verlichte boerderijroutes en verlichte trekker optochten tot routes waarbij je je eigen kerstpakket kunt verzamelen en activiteiten op het erf bij boeren en tuinders. Er is van alles te zien en te beleven op het platteland in het weekend van 17, 18 en 19 december. Bekijk hieronder welke activiteiten bij jou in de buurt worden georganiseerd.

Verlichte boerderijenroute omgeving Land van Cuijk

De boeren in het Land van Cuijk organiseren een verlichte boerderijentocht in Land van Cuijk Noord. Rijdend door een prachtig verlicht platteland zoek je de verlichte letters. Die letters vormen een zin, maar die is nog niet af. Maak er een leuke slagzin van en ding mee naar de mooie prijzen. Onderweg krijg je enkele lekkere boerenhapjes en rijd je met de auto over een boerderij.

Toegang is gratis, na aanmelding ontvang je de route en overige informatie. Je mag zelf een startpunt uitkiezen.

Schrijf je hier in!

Meer informatie vindt u op https://boerenentuinderspakkenuit.nl/