overloon nieuws

Direct chaos bij inzameling oud papier in Vierlingsbeek

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 19:46

VIERLINGSBEEK | De nieuwe manier van papierinzameling in Vierlingsbeek heeft zaterdag meteen tot een flinke chaos geleid om de wegen rondom inleverlocatie Soetendaal, vlak bij het sportpark. Het is ridicuul en ongelofelijk wat er is gebeurd.

We gaan de wethouder hierop aanspreken, want het moet anders,benadrukt raadslid Marc Oudenhoven (Liberaal Land van Cuijk).

Door Martijn Schwillens

De verkeerschaos rond het sportpark van Vierlingsbeek was groot. Omstreeks 10.30 uur was de file bijna een kilometer lang. “De auto’s stonden op een gegeven moment zelfs in het dorp in de file. Het station was niet meer te bereiken en er stonden auto’s op het spoor, omdat het verkeer nergens meer naartoe kon. Vanwege corona is er nu geen voetbal, maar over een paar weken gaat het jeugdvoetbal weer starten, waardoor er nog meer verkeer richting Soetendaal moet. Dan zijn de problemen helemaal niet meer te overzien”, vertelt Oudenhoven. Lees meer op bron:https://www.kliknieuws.nl/regio/maasdriehoek/188220/direct-chaos-bij-inzameling-papier-in-vierlingsbeek

Op 15 januari kun je in Overloon het oud papier inleveren voor meer informatie klik hier


«   »