Gemeenteberichten Land van Cuijk

Gepubliceerd op 15 februari 2022 om 19:49

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Voorschotten Brabant Water lager met ingang van januari 2022

Dit bericht is alleen bestemd voor inwoners van de voormalige gemeenten Boxmeer en Mill en Sint Hubert.

 • De gemeente Land van Cuijk heft en int vanaf 2022 zelf de gemeentelijke belastingaanslagen. 
 • Betalingen van bijvoorbeeld rioolheffing en/of afvalstoffenheffing lopen staan vanaf 2022 voortaan ook op de belastingaanslagen van de gemeente Land van Cuijk.
 • Deze worden eind maart 2022 of als dat toch niet lukt eind april 2022 verzonden. 
 • Tot en met het jaar 2021 betaalden de inwoners van de voormalige gemeente Boxmeer en Mill en Sint Hubert de riool- en/of afvalstoffenheffing via Brabant Water. 
 • Voor deze  inwoners zijn om die reden vanaf januari 2022 de maandelijkse voorschotbedragen aan Brabant Water verlaagd.

Gemeente Land van Cuijk lanceert het online woonplatform www.landvancuijkwoont.nl 

 

Tegelijk met de start van de nieuwe gemeente Land van Cuijk, werd ook het online woonplatform www.landvancuijkwoont.nl ontwikkelt. Het platform geeft een overzicht van het woningaanbod op het gebied van nieuwbouwprojecten, kavels en herontwikkelingsprojecten in de gemeente Land van Cuijk. Het platform is op dit moment al gevuld met ongeveer 100 projecten, uit de 33 kernen die de gemeente rijk is. 

 

Samen werken aan fijn wonen 

Wethouder Bouke de Bruin, portefeuillehouder woonbeleid en volkshuisvesting, is erg blij met de ontwikkeling van het onlineplatform www.landvancuijkwoont.nl. Bouke; “we werken met man en macht aan een gedegen woonbeleid en een sterke woonvisie voor al onze inwoners. Alle bij de projecten betrokken, ontwikkelaars, aannemers, makelaars en medewerkers van de nieuwe gemeente Land van Cuijk werken nauw samen om dit te managen. Wanneer een project wordt aangeboden op de website krijgt het een status mee; verwacht, in voorbereiding of te koop. Zo kunnen we heel gefaseerd laten zien hoe een project zich ontwikkelt en we kunnen een integraal overzicht bieden. 

 

Volop in ontwikkeling

www.landvancuijkwoont.nl is nog volop in ontwikkeling, in de aankomende maanden gaan we verder uitbreiden met nog meer projecten. Daarnaast willen we graag ervaringsverhalen toevoegen over het wonen in het Land van Cuijk en belangrijk faciliteiten uitlichten op het gebied van sport, cultuur, ondernemen en onderwijs. Houd daarom de website goed in de gaten voor updates! Ook zijn we binnenkort te volgen op facebook en Instagram.

 

Wonen in het Land van Cuijk voor ieder wat wils!

De gemeente Land van Cuijk heeft op woonvlak écht voor ieder wat wils; van aantrekkelijk geprijsde starterswoningen tot parels in de natuur en dat met Nijmegen om de hoek. Strandliefhebbers kiezen waarschijnlijk voor de Heeswijkse Kampen tussen Heeswijk en Cuijk, daar sta je zo op het strand. Maar ook het prachtige historische Grave is een bijzondere plek om neer te strijken. En wie liever in een levendig centrum woont kiest misschien wel voor Boxmeer, met zijn vele appartementen en starterswoningen.  

 

Meer huis voor hetzelfde geld

Het Land van Cuijk is een aantrekkelijke gemeente om te wonen, te werken, te ondernemen en te verblijven. Voor inwoners uit onze gemeente willen we graag laten zien wat de mogelijkheden zijn en bieden daarom een up to date aanbod, voor doorgroeimogelijkheden binnen de gemeente. Maar ook voor potentiële inwoners van buitenaf is de gemeente Land van Cuijk een aantrekkelijke plek om te wonen; meer huis en meer tuin voor hetzelfde geld en toch alle voorzieningen van een grote stad binnen handbereik. 

 

 

Bereikbaarheid 

Vanaf iedere plek in de gemeente zit je zo op de A73 richting Nijmegen of Venlo. Ook is er vanaf Boxmeer en Cuijk een rechtstreekse treinverbinding naar beide steden. Daarnaast zijn ook vliegveld Weeze en het Duitse Ruhrgebied erg dichtbij. De snelfietsroute tussen Cuijk en Nijmegen zorgt ervoor dat studenten, forenzen en recreanten gemakkelijk de grote stad of het buitengebied kunnen bereiken. 

Herinrichting centrum Cuijk

 

Het centrum van Cuijk wordt opgeknapt. De laatste fase is nu aan de beurt. Omwonenden en ondernemers kunnen de ontwerptekeningen inzien. Daarvoor wordt een inloopmoment gehouden op woensdag 23 februari a.s.

 

Herinrichting
Sinds 1 januari 2022 is de gemeente Land van Cuijk een feit. Ook deze gemeente gaat verder met het opknappen van het centrum van Cuijk. Eerder al zijn de Grotestraat-Noord, de Maasburg, de Maasstraat, de Korte Molenstraat en het Louis Jansenplein aangepakt. Nu is de laatste fase aan de beurt. Deze keer zijn een gedeelte van de Grotestraat, de Kaneelstraat, de Molenstraat en een gedeelte van de Smidstraat aan de beurt. In de Smidstraat gaat het om het pleinvorming gedeelte waar nu de Geldmaat staat. In de Grotestraat gaat het om het zuidelijk deel.

 

Ontwerptekeningen

Voor deze laatste fase zijn ontwerptekeningen gemaakt. Misschien ben je nieuwsgierig naar deze ontwerpen? Of heb je vragen? Om de ontwerpen te bekijken en hierover met ons te praten, houden wij een inloopmoment. Dat is op woensdag 23 februari 2022 van 16.30 - 19.30 uur in het gemeentehuis Land van Cuijk, Louis Jansenplein 1, Cuijk. Bij dit inloopmoment houden we ons aan de coronamaatregelen zoals die dan worden voorgeschreven door de rijksoverheid en het RIVM. 

Bij het inloopmoment zijn vertegenwoordigers van de gemeente maar ook van aannemer Infrascoop aanwezig. Heeft u nu al vragen of opmerkingen?  Mail deze dan naar monique.arts@landvancuijk.nl.

Wat vind jij belangrijk voor jouw kern?

Betaalbare woningen voor jong en oud. Zorgvoorzieningen voor ouderen. Scholen. Sport- en cultuurvoorzieningen. Verkeersveiligheid. De aantrekkelijkheid van het centrum. Zomaar een greep uit de vele onderwerpen die belangrijk zijn voor de leefbaarheid in jouw kern of wijk. Een ‘bouwteam’ met inwoners heeft hier de afgelopen tijd over nagedacht. Dit bouwteam heeft de behoeften van jouw kern in beeld gebracht en er een curriculum vitae (KernenCV) van gemaakt. Herken jij je als inwoner in dit CV? Laat het ons weten! Reageer vóór zondag 6 maart op het KernenCV van jouw kern via de website www.onslandvancuijk.nl. 

 

Elke kern doet ertoe

De gemeente Land van Cuijk bestaat uit 33 kernen. Stuk voor stuk met unieke kenmerken en trotse inwoners. De nieuwe gemeente Land van Cuijk vindt het belangrijk dat élke kern en wijk goed tot zijn recht komt. Daarom heeft de gemeente voor elke kern en wijk een bouwteam met inwoners gefaciliteerd. Dit bouwteam heeft de onderwerpen in kaart gebracht die het meest bij inwoners leven. De gemeente wil samen met de inwoners aan de slag met deze onderwerpen en gaat hierover (samenwerkings-)afspraken maken. 

 

Reageer op jouw KernenCV

Je kunt het KernenCV van jouw kern bekijken vanaf maandag 14 februari tot en met zondag 6 maart. Je kunt reageren door jouw kern te selecteren op www.onslandvancuijk.nl en jouw reactie achter te laten. 

Na zondag 6 maart zullen de bouwteams alle reacties verwerken in het definitieve KernenCV. Alle kernenCV’s tezamen worden aangeboden aan het gemeentebestuur van Land van Cuijk. 

 

Meer informatie?

Ga naar www.onslandvancuijk.nl voor meer informatie over de kernendemocratie.

Cadeaubonnenactie energiebesparen huurders

Huurders in de gemeente Land van Cuijk hebben begin deze maand een brief ontvangen over de energiebesparingsactie. Die actie geldt zowel voor huurders bij een corporatie als inwoners die huren bij een particuliere verhuurder. Huurders in de gemeente Land van Cuijk kunnen een gratis cadeaubon van € 45,- aanvragen bij het Regionaal Energie Loket. De aanvragen worden toegekend zolang er budget is: op = op. Er is nog budget, dus  huurders kunnen nog steeds een cadeaubon aanvragen. Dat kan via www.regionaalenergieloket.nl/cadeaubon.

Deze cadeaubon is in te wisselen voor kleine energiebesparende producten. Inwoners waarbij het digitaal aanvragen niet lukt, kunnen bellen met: Telefoonnummer: 0485-854000. We doen dan voor hen de aanvraag, zolang de voorraad strekt. Heeft u vragen over deze actie voor huurders? Mail dan naar cadeaubon@regionaalenergieloket.nl of bel 088 – 5254110 (ma-vr van 9.00 tot 17.30 uur, best bereikbaar in de ochtend).

Woningeigenaren
De Rijksoverheid heeft in 2021 de aanvragen toegekend voor cadeaubonnenacties voor huurders en woningeigenaren van de vijf voormalige gemeenten in het Land van Cuijk. Het gaat hier om een apart budget voor huurders en een apart budget voor woningeigenaren. Het budget voor woningeigenaren is al uitgegeven tijdens eerdere acties. Woningeigenaren die een cadeaubon aanvragen, krijgen bericht van het Energieloket dat ze op een wachtlijst komen te staan. Als er budget vrij komt omdat bonnen niet worden verzilverd, krijgt een aantal deelnemers op de wachtlijst alsnog een bon aangeboden.

 

CURSUS ‘DE ZORG DE BAAS’

Mantelzorg overkomt je, maar hoe blijf je zelf in balans?

 

Op woensdagavond 6 april  start de ondersteuningscursus ‘De Zorg de baas’ in Mill. Deze wordt gegeven door Mantelzorg- en Vrijwilligersplein in samenwerking met MEE. De cursus is bedoeld voor mantelzorgers uit het Land van Cuijk die langdurig zorgen voor een kind, partner, ouder of vriend(in). 

 

De zorg voor een ander komt meestal op de eerste plaats. Ook al verschilt de hoeveelheid zorg per situatie, wanneer het langdurig en intensief is, merk je dat het steeds meer van je vraagt. De aandacht en hulpverlening zijn meestal gericht op diegene die zorg nodig heeft, maar in deze cursus sta jij centraal. Hoe houd je de regie over je eigen leven en kun je de zorg met voldoening blijven volhouden? Tijdens deze cursus leer je hoe je de balans (weer) vindt tussen zorgen voor een ander en zorgen voor jezelf.


Tijdens de cursus werken we met een informatieve cursusmap. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Gevoelens (h)erkennen en grenzen leren aangeven
 • Stress en ontspanning
 • Kwaliteiten benutten
 • Hulp en steun vragen
 • Communicatie en assertiviteit

 

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 2 uur en één terugkombijeenkomst. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus.

De bijeenkomsten zijn van 19:30  tot 21:30  uur en zullen plaatsvinden in Cultureel Centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3 in Mill.

Voor meer informatie en aanmelding (tot 23 maart), kun je terecht bij Mantelzorg- en Vrijwilligersplein. Telefoon: 0485-700500 of e-mail: mvplein@sociom.nl. 

Hoe breng je als mantelzorger ‘klein geluk’ terug in je leven?


Woensdag 30 maart van 19.30-21.30 uur.

Locatie: De Weijer, de Raetsingel 1 in Boxmeer

Wanneer je voor een ander zorgt, kan dat zoveel van je vragen dat het soms even teveel wordt. Als mantelzorger is het juist belangrijk om ook goed voor jezelf te blijven zorgen. Met die gedachte schreven Maria Grijpma en Inge Jager het mooie boek ‘Klein Geluk voor de mantelzorger’. Het is een praktische en inspirerende gids boordevol informatie en tips, die jou als mantelzorger kunnen helpen om meer energie en geluk en te ervaren in je eigen leven. Het Mantelzorg- en Vrijwilligersplein organiseert nu een bijeenkomst met dit boek in de hoofdrol.

Wanneer je jezelf als mantelzorger hierin herkent, dan is deze interactieve bijeenkomst echt iets voor jou! Onder begeleiding van schrijfster Inge Jager proberen we de ‘recepten’ voor Klein Geluk uit het boek met elkaar uit. Kleine stukjes theorie en veel praktische oefening. Zo kun je ervaren dat je inderdaad al binnen enkele minuten rust, nieuwe energie of inspiratie kunt opdoen. En je hebt de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers, zodat je ook kunt leren van elkaar. Bovendien krijg je het boek ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ cadeau om er thuis verder mee aan de slag te gaan.

 

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelding, kun je terecht bij Mantelzorg- en Vrijwilligersplein. Telefoon: 0485-700500 of e-mail: mvplein@sociom.nl. Aanmelden kan ook rechtstreeks via de website www.mvplein.nl.

Bij de bijeenkomst wordt rekening gehouden met de dan geldende  coronamaatregelen. Indien nodig zal gebruik worden gemaakt van de CoronaCheck-app.

Webinar mediaopvoeding: alles wat je als ouder wilt weten

Kinderen zitten uren per dag op hun mobiel, tablet of laptop. Voor contact en plezier, maar ook voor school. Opvoeden met media is niet makkelijk! Ouders zijn zelf niet opgegroeid met mobieltjes en sociale media. Ze worstelen vaak met allerlei vragen. Wat doen die kinderen toch online? En hoe lang is gezond? Hoe maak ik goede afspraken over schermtijd? Hoe zorg ik dat ze niet online gaan pesten? Hoe voorkom je online shaming? En misschien wel de moeilijkste: wanneer geef ik mijn kind een smartphone en onder welke voorwaarden?

Op 21 februari om 19:30 uur organiseren GGD Hart voor Brabant en Bureau Jeugd en Media een webinar over mediaopvoeding bedoeld voor ouders van basisschoolleerlingen. Freek Zwanenberg van Bureau Jeugd & Media geeft antwoorden op alle vragen en biedt nuttige tips voor thuis. Over hoe je goede afspraken kunt maken en het gesprek met je kind kunt voeren. En hoe je zelf als ouder het goede voorbeeld kunt geven.

Aanmelden kan via www.ggdhvb.webinargeek.com/mediaopvoeding-alles-wat-je-als-ouder-wilt-weten. Deze digitale bijeenkomst duurt ongeveer 1 uur. Vragen? Mail naar webinars@ggdhvb.nl.  

Tijdelijke inrit naar het Kerkplein in Wanroij

Omdat de aannemer een begin maakt met de laatste fase van de herstelwerkzaamheden aan de doorgaande weg in Wanroij, is het Kerkplein niet meer bereikbaar via de noordelijke ingang (zijde Mill). Om die reden wordt vanaf woensdag 16 februari aan de andere zijde een tijdelijk inrit vanaf de Hoevensestraat in gebruik genomen.

De projectorganisatie heeft met de uitbater van het Raadhuis afgesproken dat auto’s en fietsers gebruik kunnen maken van de verharding die parallel aan de doorgaande weg voor het restaurant ligt. Wie wil parkeren op het Kerkplein, een dienst in de kerk wil bijwonen of naar de geldautomaat wil, kan vanaf de Hoevensestraat op het Kerkplein komen via deze route.

Schoolroute
De werkzaamheden in de Dorpsstraat zijn zover gevorderd, dat eveneens op 16 mei het plateau op het kruisingsvlak met de Raamweg en Hoevensestraat gereed is. Op  deze dag wordt de verbinding Raamweg-Hoevensestraat opengesteld voor fietsers en voetgangers. Leerlingen van het Kindcentrum die dagelijks de doorgaande weg moeten kruisen hebben zo een kortere schoolroute.

Bereikbaarheid
In eerste instantie wordt er in het laatste werkvak van de doorgaande weg gewerkt tot halverwege de noordelijke inrit van het Kerkplein en de Hapseweg. Zodoende is Bakkerij Maassen zowel vanuit de Hapseweg als Schoolstraat bereikbaar. Voor passanten die niet in het centrum van Wanroij hoeven te zijn, blijven de bestaande omleidingen van kracht.
Informatie: www.gemeentelandvancuijk.nl/N602

Bekendmakingen gemeente Land van Cuijk 

 

De volledige tekst van de officiële bekendmakingen vindt u op www.officielebekendmakingen.nl. Het kan gaan om (ontwerp) besluiten, (ontwerp) plannen en andere formele bekendmakingen.

Op deze pagina staan alleen beknopte versies, bedoeld als service. Voor de mogelijkheden om inspraak te leveren of rechtsmiddelen, zoals zienswijzen, bezwaar, beroep en voorlopige voorzieningen, aan te wenden,

verwijzen wij u naar het daarover vermelde in de officiële bekendmaking.

 

 

| Omgevingsvergunning

<s>Aanvragen<s>

 • Aanvraag vergunning voor het uitbreiden van de woning aan Vierlanderdreef 16 te Cuijk
 • Aanvraag vergunning voor het bouwen van een bedrijfsgebouw aan Raaijweg 25 te Overloon
 • Aanvraag vergunning voor het bouwen van een woning nabij De Messemaker 4 te Cuijk
 • Aanvraag vergunning voor het wijzigen van de dieraantallen aan Gemertseweg 3 te Oploo
 • Aanvraag vergunning voor het renoveren van kozijnen en ramen aan Hamstraat 3 te Grave  <s>Afhandelingen<s>
 • Verlenging beslistermijn voor het realiseren van kleedkamers en kappen van 15 bomen aan Stevensbeekseweg 8C te Stevensbeek
 • Vergunning verleend voor het aanleggen van een inrit/uitrit in verband en het plaatsen van geluidswerende voorzieningen aan Mgr. Borretweg 18 te Grave
 • Vergunning verleend voor het wijzigen van een eerder verleende vergunning voor een zonnepark aan Noordstraat ong. te Wilbertoord
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een bouwwerk geen gebouw zijnde - voorziening klimplanten aan Provincialeweg 1B te Vortum-Mullem
 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een woning aan Parklaan ong. te Boxmeer
 • Verlenging beslistermijn voor het overkappen van de mestopslag aan De Quayweg 6 te Landhorst
 • Verlenging beslistermijn voor het verbreden van de inrit aan Zaalheuvelweg 24 te Velp
 • Verlenging beslistermijn voor het veranderen van de gevels van het pand aan d'n Entrepot 2D te Boxmeer
 • Vergunning verleend voor het wit stuccen van de gevel, bestaande ramen doortrekken tot op de grond en een raam aanbrengen op de eerste verdieping aan Molenpad 2 te Escharen
 • Verlenging beslistermijn voor het vervangen van een steensmuur door een spouwmuur aan Sambeeksedijk 3 te Sint Anthonis
 • Vergunning verleend voor het kappen van een aantal bomen aan Kruisstraat 2 te Langenboom
 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen 5 van verplaatsbare units aan Houwsestraat 2a te Oeffelt
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een woning en aanleggen van een uitweg aan Hultenhoek 1A te Groeningen
 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een loods aan Molenveldweg 6 te Beugen
 • Vergunning verleend voor het uitbreiden van een woning aan Bergkampseweg 20 te Overloon
 • Vergunning verleend voor het verbouwen van gemeentelijk monument - vervangen ramen in voor- en zijgevel aan Dorpsstraat 20 te Oeffelt
 • Vergunning verleend voor het plaatsen van een toegangspoort en het aanleggen van een uitweg aan Loonseweg 5A te Holthees
 • Vergunning verleend voor het tijdelijk wijzigen van de bestemming van een bestaand bijgebouw van bed-and-breakfastvoorziening naar pré-mantelzorgwoning aan Eikenlaan 17A te Langenboom
 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van parcellockers aan Spoorstraat 2 te Boxmeer
 • Vergunning verleend voor het aanbrengen van een nieuw kozijn aan De Quayweg 45 te Landhorst
 • Verlenging beslistermijn voor het realiseren van een varkensstal 2e fase aan Sambeeksedijk 9 te Sint Anthonis
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een bedrijfsgebouw en een erfafscheiding en het aanleggen van een uitweg aan Romeinenstraat 81, 81A, 81B en 81C te Beugen
 • Vergunning verleend voor het realiseren van 6 rijwoningen aan Pinksterbloemstraat 2, 4, 6, 8, 10 en 12 te Landhorst
 • Verlenging beslistermijn voor het uitbreiden van een woning aan Abraham Bloemaertstraat 7 te Boxmeer
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een tijdelijke verplaatsbare mantelzorgwoning aan Looi 4 te Oeffelt
 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een woning en het aanleggen van een uitweg aan d'n Hof ong. te Overloon
 • Verlenging beslistermijn voor het realiseren van een woning aan Mullemsedijk ong. te Stevensbeek
 • Verlenging beslistermijn voor het wijzigen van een reeds verleende vergunning voor de Pastoor van Delftlaan 10 te Sint Anthonis
 • Vergunning verleend voor het verwijderen van houtopstanden aan Raamstraat ong te Boxmeer
 • Vergunning verleend voor het gewijzigd bouwen van een bedrijfsgebouw aan Wim de Körverstraat 35 te Boxmeer
 • Verlenging beslistermijn voor het oprichten van een pre-mantelzorgwoning aan Beelenweg 16 te Wilbertoord
 • Verlenging beslistermijn voor het splitsen van een woning aan Hogehoek 25 te Oeffelt
 • Vergunning verleend voor het wijzigen van de omvang van de loods aan Hapsedijk 8 en 10 te St. Hubert
 • Verlenging beslistermijn voor het verbouwen van een bedrijfsgebouw tot 5 woningen aan Spoorstraat 6 te Boxmeer
 • Vergunning verleend voor het verlengen van een rundveestal aan Toven 2B te Ledeacker
 • Verlenging beslistermijn voor het kappen van een monumentale boom aan Steenakkerstraat 2 te Haps
 • Vergunning verleend voor het aanleggen van een rijbak aan Molenakker 11 te Gassel
 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een bijenhotel in de voormalige kloostertuin van het Catharinaklooster en het plaatsten van faunaraster aan de Sambeeksedijk aan Sambeeksedijk ong. te Boxmeer
 • Vergunning verleend voor het inrichten van 2 slaapkamers ten behoeve van B&B en het realiseren van een zorgboerderij in de bestaande woning aan Kapellaan 9 en 9A te Gassel
 • Verlenging beslistermijn voor het oprichten van een paardenstal en dagopvang aan Peelkant 44 te Sint Anthonis
 • Ontwerpbesluit omgevingsvergunning intrekking uitgebreid – Liefkeshoek 43, 5433 KJ Katwijk
 • Verlenging beslistermijn voor het uitbreiden van een woning aan Soetendaal 10 te Vierlingsbeek
 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een garage/berging aan Vliegenberg 4 te Holthees
 • Verlenging beslistermijn voor het bouwen van een boerderijwoning aan Roijendijk ong te Mill
 • Vergunning verleend voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, uitvoeren van werkzaamheden, het bouwen van een bouwwerk, het veranderen van een inrichting aan Molenweg 11 te Groeningen
 • Verlenging beslistermijn voor het uitbreiden van een woning aan Hazelaar 14 te Boxmeer
 • Ontwerp-omgevingsvergunning voor het realiseren van zonneparken op diverse percelen parallel aan A73 te Vortum-Mullem
 • Vergunning verleend voor het inrichten van de openbare ruimte aan Deken van den Ackerhof ong. te Cuijk

 

| Overige

 • Melding besluit lozen buiten inrichting voor het realiseren van een gesloten bodemenergiesysteem aan De Rotting II te Wanroij
 • Melding voor het realiseren van een nieuwe scharrelvleesvarkensstal ter vervanging van stal 2, stal 3 en gedeeltelijk stal 1 aan Graafsedijk 12 te Beers
 • Melding voor het veranderen van een melkrundveehouderij aan Eerste Stichting 8 te Oploo
 • Aanwijzingsbesluit toezichthouders gemeente Land van Cuijk ten aanzien van de onbezoldigd ambtenaren
 • Categoraal aanwijzingsbesluit toezichthouders gemeente Land van Cuijk