Kom je ook naar de Lammetjesdag van Peelkudde Schaapsdrift?

Gepubliceerd op 6 maart 2022 om 13:16

Op Zaterdag 19 en Zondag 20 maart 2022 van 10.00 tot 17.00uur organiseren wij de Lammetjesdagen voor jong en oud.

Wij organiseren een leuk gezinsuitje op de boerderij in Ysselsteyn. De 1e en 2e editie van de Lammetjesdagen was absoluut een groot succes. Helaas moesten we de 3e editie last minute annuleren en kregen we wederom geen kans voor een herkansing een jaar later. Inmiddels zijn alle maatregelen opgeheven dus is er een goede reden voor eindelijk een 3e editie!

Kinderen en volwassenen krijgen de kans om alles op de boerderij te ontdekken. Knuffelen met de lammetjes en hun moeders. Misschien zelfs wel een flesje geven voor de moederloze lammetjes.

Ook organiseren we demo’s schapen drijven met border collies. Maar behalve de dieren zijn er ook tal van activiteiten op de boerderij, zoals een springkussen, knutselen, schminken. Er is een goochelaar en de uilenwerkgroep en IVN zijn aanwezig. Trek dus niet je beste kleertjes aan!

We zorgen ook voor de gelegenheid om te kunnen eten en/of drinken. Mocht het weer niet helemaal naar wens zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Ook dan zorgen we voor voldoende activiteiten onder dak! We maken er evengoed een leerzame en onvergetelijke dag van!

 

Wil je meer weten over alle activiteiten? Kijk dan bij het programma op www.peelkuddeschaapsdrift.nl!

 

Praktische informatie

Dagen

Zaterdag 19 en Zondag 20 maart 2022

Tijd

10.00 tot 17.00 uur

Toegangsprijs

Volwassen € 4,-

Kinderen (1 t/m 12 jaar) € 3,-

Adres

Deurneseweg 168, Ysselsteyn (lb)

Overig

Honden zijn niet toegestaan

Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plekken

Pinnen is niet mogelijk

En tal van extra activiteiten