Thank You For The Music

Gepubliceerd op 17 maart 2022 om 20:10

Nadat meer dan 2 jaar geen concert meer in Schouwburg Venray gegeven kon worden komt het Venrays Mannenkoor terug met een groots concert op zaterdag 14 mei.

De traditionele Eindejaarsconcerten van 2020 en 2021 konden wegens de Corona pandemie niet doorgaan. Vandaar een concert dat vergelijkbaar is met die concerten maar nu als Voorjaarsconcert met de titel “Thank You For The Music”.

Een toepasselijke titel want dit concert zal het laatste concert zijn in Venray onder leiding van dirigent Anton Kropivšek.
Hij heeft het koor sinds 2003 geleid en naar grote hoogte gebracht. Dit resulteerde o.a in het Nederlands kampioenschap mannenkoren in 2014.
Dit afscheid werd al tweemaal, in 2020 en 2021, uitgesteld maar nu is het dan zo ver.

Zoals gezegd is dit het laatste optreden van Anton samen met het VMK in Venray.
Het definitieve afscheid van “zijn zangers” neemt hij iets later, namelijk op 18 juni.
Dan is het VMK Mannenkoor uitgenodigd op het zangfestival met de naam Rotjekoor in Rotterdam. Volgens eerder gemaakte afspraken zal hij dan het koor voor het laatst dirigeren

Bij het concert op 14 mei zal naast het VMK ook het Westlands Mannenkoor optreden. Beide koren zullen afzonderlijk delen van hun klassieke en moderne repertoire brengen en het publiek verrassen met enkele gezamenlijke nummers.

De kaartverkoop voor dit concert gaat 18 maart om 10.00 uur van start.
Kaarten voor dit concert kosten € 25,00 per stuk (inclusief garderobe en 1 consumptie)

Kaarten kunt u bestellen via onderstaande link:

https://www.venraysmannenkoor.nl/kaarten-bestellen/

Aan het aantal kaarten dat u wilt bestellen zijn geen beperkingen gesteld. U kunt dus ook kaarten voor familie, kennissen, vrienden en relaties bestellen. Als u speciale wensen heeft met betrekking tot de plaatsen, vermeldt u dat dan op het bestelformulier. Voor zover mogelijk zullen wij daar rekening mee houden.