overloon nieuws

Activiteitenbudget van start!

Gepubliceerd op 9 april 2022 om 14:35

Wil jij of jouw organisatie graag iets organiseren om eenzaamheid te voorkomen of het geluk van kwetsbare inwoners te verbeteren? Vraag dan een bijdrage aan uit het activiteitenbudget van het Corona Steunpakket Sociaal en Mentaal Welzijn. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een lunch voor ouderen, een jeu-de-boules competitie in de buurt of een internationale middag voor statushouders.

Zowel vrijwilligers- als professionele organisaties kunnen een aanvraag doen voor een bijdrage uit dit activiteitenbudget. De bijdrage is maximaal €250 voor activiteiten en diensten georganiseerd door één organisatie en maximaal €750 als meerdere organisaties samenwerken.

Het activiteitenbudget kan eenvoudig aangevraagd worden door een kort formulier in te vullen. Binnen maximaal 4 weken (in zomerperiode max. 6 weken) ontvang je een besluit. Kijk voor de voorwaarden, meer informatie én het aanvraagformulier op www.gemeentelandvancuijk.nl/activiteitenbudget. 

 

Heb je nog vragen of hulp nodig bij de aanvraag? Mail dan naar Geke van Dick via g.van.dick@ggdhvb.nl of bel naar 088-3686336.


«   »