overloon nieuws

Gemeentenieuws

Gepubliceerd op 19 april 2022 om 19:59

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Gemeente Land van Cuijk verbetert vergunningverlening

Sinds de start van de nieuwe gemeente Land van Cuijk zijn er problemen met vergunningverlening. Op dit moment zijn er, door meerdere oorzaken, ruim 1.000 aanvragen in behandeling. Om deze achterstand in te kunnen lopen is er een verbeterplan opgesteld. 

 

Wat gaan we doen?

Dit verbeterplan bevat een aantal maatregelen, waar je ook als inwoner mee te maken kunt krijgen of gebruik van kunt maken:

 • We zetten de conceptaanvragen stop bij WABO vergunningverlening. Dit geldt alleen voor nieuwe conceptaanvragen. De conceptaanvragen die al zijn ingediend worden nog gewoon behandeld. Hierover wordt de komende tijd contact opgenomen met de aanvragers. 
 • We zetten in op het verbeteren van de intake voor de vergunningaanvraag. Zo werken we aan de voorkant aan snellere besluitvorming op de aanvragen. 
 • We gaan werken met flitsvergunningen waar mogelijk, bij eenvoudige plannen als een dakkapel bijvoorbeeld. 
 • We gaan duidelijk aan de voorkant communiceren welke bouwplannen vergunningvrij zijn. Zo weet je beter waar je geen aanvraag voor hoeft in te dienen, dat scheelt werk bij de aanvrager en bij de gemeente. 
 • We gaan een inloopspreekuur voor pré-mantelzorgwoningen en mantelzorgwoningen organiseren, waarbij wij extra ondersteuning en informatie kunnen bieden aan aanvragers die minder digitaal vaardig zijn.
 • We zorgen voor een vergunningverlener in het Klant Contact Centrum. Zo kun je de vragen over een vergunning meteen aan de vergunningverlener stellen en hoeft er niet te worden doorverbonden.  

 

Meer informatie

De komende tijd gaan we op onze website de nieuwe maatregelen uitleggen. Ook worden er daar waar nodig nieuwe formulieren geplaatst. Via onze gemeentepagina en de social mediakanalen gaan we hier regelmatig een update over geven.

Met aanvragers van een (concept)aanvraag wordt, als dat nodig is, contact opgenomen de komende tijd. Mocht u eerder een dringende vraag hebben, neem dan contact op met het Klantcontact centrum, bereikbaar op 0485-854000

 

Jonge helden

Trots op deze Land van Cuijkse helden! Sebastiaan, Michiel en Nick handelden dinsdagavond snel en doeltreffend toen zij rook zagen bij de kerk in Sint Anthonis. Ze zochten meteen hulp in het nabijgelegen café Friends en begonnen alvast met blussen met emmers water. Door hun kordate optreden is de schade beperkt gebleven. Burgemeester Wim Hillenaar zocht de jongens woensdagmiddag op, net als een aantal fotografen en cameraploegen. Veel belangstelling dus voor deze lokale helden. En terecht! 

 

Het interactief platform ‘Leefbaarheid in de dorpen’ is in de lucht!

 

‘Leefbaarheid in de dorpen’ is een programma in het kader van de Regio Deal Noordoost Brabant.

De gemeenten Land van Cuijk, Heusden, Maashorst en Meierijstad werken samen met bewoners en maatschappelijke organisaties aan de leefbaarheid in de dorpen. 


Tal van initiatieven uit de dorpen en gemeenten in Noordoost Brabant hebben een bijdrage ontvangen van het programma Leefbaarheid in de dorpen. Het nieuwe platform biedt ruimte voor contacten en ontmoeting.  Wij kunnen opgedane kennis, ervaringen en verhalen in op dit platform met elkaar delen en zo van elkaar leren.

 

Wij nodigen bewoners en maatschappelijke organisaties uit lid te worden van het platform ‘Leefbaarheid in de dorpen’! Met het schrijven van een kort profiel is dat geregeld.

 

Wat moet u daarvoor doen?

Ga naar www.leefbaarheidindedorpen.nl en klik op Inschrijven om eerst deelnemer te worden.
Volg de stappen om uw eigen korte profiel te maken en u bent lid.

 

Schema automatische incasso aanslagen gemeentelijke belastingen

 

De aanslagen gemeentelijke belastingen met de WOZ-beschikkingen over het belastingjaar 2022 worden eind mei verzonden. Dat gaat per post of via de berichtenbox op MijnOverheid. Het doel was om de aanslagen eind april 2022 te verzenden. Maar de koppeling van de verschillende basisbestanden van de voormalige gemeenten bleek lastiger dan voorzien. Gekozen is voor zorgvuldigheid in plaats van snelheid. Om dubbele afboekingen te voorkomen voor inwoners met automatische incasso, werken we de komende jaren volgens het onderstaande schema:

 

Jaar

Eerste incasso

Laatste incasso

2022

juni 2022

april 2023

2023

mei 2023

maart 2024

2024

april 2024

februari 2025

2025

maart 2025

januari 2026

 

Heringericht Weijerpark Boxmeer officieel geopend

 

Afgelopen donderdag heeft wethouder David Sölez – samen met Jeu Verstraaten, oud-wethouder van de voormalige gemeente Boxmeer – het  heringerichte Weijerpark officieel geopend. De opening had een feestelijk tintje.  

 

Het Weijerpark en omgeving moest klimaatbestendiger worden. Dus koos de raad van de voormalige gemeente Boxmeer voor een uitgebreide aanpak. In het park zijn wadi’s aangelegd. Watersystemen zijn slim met elkaar verbonden. Bij hevige regenbuien wordt water tijdelijk opgeslagen en kan het langzaam in de bodem wegzakken. Tegelijkertijd werd de rolstoeltoegankelijkheid verbeterd. Ook werden speelvoorzieningen aangebracht.  

 

Volgens wethouder Sölez kan het Weijerpark nu weer tientallen jaren mee en zal het de komende generaties een bron van plezier en aangenaam verblijf bieden.

 

Andere invulling Dag voor Gedecoreerden

Op 27 april, tijdens Koningsdag zetten we alle inwoners van de gemeente Land van Cuijk die ooit een koninklijke onderscheiding hebben gekregen in het ‘Oranje-zonnetje’. Vóór Corona werd in de voormalige gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Sint Anthonis en Mill en Sint Hubert een eigen invulling aan deze dag gegeven. 

 

In de gemeente Land van Cuijk zijn ongeveer 1000 gedecoreerden woonachtig. De waardering voor alle gedecoreerden blijft natuurlijk bestaan maar wordt voortaan op een andere wijze uitgevoerd. 

 

Waarnemend burgemeester Wim Hillenaar: “De inzet van het grote aantal betrokken vrijwilligers in het Land van Cuijk doet mij als burgemeester oprecht deugd, want een gemeenschap kan echt niet bestaan zonder deze vrijwilligers! Oproep aan alle gedecoreerden in onze gemeente: Houd uw brievenbus eind april in de gaten!” 

 

Wijziging inzamelplaats oud papier in Boxmeer

 

Vanaf 25 april wordt het oud papier wekelijks op maandagavond ingezameld van 18.30-20.30 uur op het Weijerplein in Boxmeer. Dus niet meer op de parkeerplaats naast Sportpark Olympia aan de Graafseweg. Met de verplaatsing van de containers geeft de gemeente gehoor aan de wens vanuit de samenleving: ouderen en de verenigde wijkraden, om de containterlocaties dichterbij het centrum te realiseren. De nieuwe locatie van de inzameling zie je in dit kaartje.

 

 

 

 

Werkzaamheden Pasveldweg-Helderseweg, Overloon

Van 2 tot en met 13 mei is de kruising Pasveldweg-Helderseweg in Overloon afgesloten. Er vinden dan werkzaamheden plaats. Het verkeer wordt omgeleid via de Zandstraat.

 

In 2020 werden de straten Achter de Linde en Snejerpad al aangepakt. Dat was nodig om wateroverlast tegen te gaan. Door omstandigheden kon het kruispunt Pasveldweg-Heldersweg toen niet worden meegenomen. Dat kan nu wel. Het bestratingsmateriaal zal bestaan uit (oude) klinkers.   

 

De werkzaamheden houden in dat het kruispunt wordt verlaagd. Bij hevige regenval past het water soms niet meer in het riool. Door het verlaagde kruispunt kan het dan gemakkelijker wegstromen naar het agrarische gebied dat er achter ligt. De woningen in de omgeving blijven dan droog.

 

Inloopmoment herinrichting centrum Cuijk

 

Het centrum van Cuijk wordt opgeknapt. De laatste fase is nu aan de beurt. Omwonenden en ondernemers kunnen de tekeningen van het definitief ontwerp inzien. Daarvoor wordt een inloopmoment gehouden op donderdag 28 april a.s.

 

 

Herinrichting
In Cuijk wordt het centrum opgeknapt. Eerder al zijn de Grotestraat-Noord, de Maasburg, de Maasstraat, de Korte Molenstraat en het Louis Jansenplein aangepakt. Nu is de laatste fase aan de beurt. Deze keer zijn een gedeelte van de Grotestraat, de Kaneelstraat, de Molenstraat en een gedeelte van de Smidstraat aan de beurt. In de Smidstraat gaat het om het pleinvorming gedeelte waar nu de Geldmaat staat. In de Grotestraat gaat het om het zuidelijk deel.

 

Ontwerptekeningen

Op 23 februari jl. zijn de eerste ontwerptekeningen aan belangstellenden en belanghebbenden gepresenteerd. Onder andere op basis van de reacties van de aanwezigen zijn de tekeningen aangepast. 

 

Om het definitief ontwerp te presenteren wordt opnieuw een inloopmoment georganiseerd.

Datum: donderdag 28 april 2022

Plaats: gemeentehuis Land van Cuijk, Louis Jansenplein 1, Cuijk

Tijd: 16.00 – 19.30 uur.

 

Bij het inloopmoment zijn vertegenwoordigers van de gemeente maar ook van aannemer Infrascoop aanwezig. Heeft u nu al vragen of opmerkingen?  Mail deze dan naar monique.arts@landvancuijk.nl. 

 

Bespaar nú energie in jouw bedrijf

Zet ook de knop om! Onze energierekening stijgt, we willen minder afhankelijk worden van gas uit Rusland en klimaatverandering tegengaan. Daarom vraagt de overheid Nederlandse bedrijven en ondernemers om meer en sneller energie te besparen via de campagne zetookdeknopom.nl. Zet jij ook de knop om in jouw bedrijf? Soms kun je met kleine stappen al meer doen dan je denkt. Begin nú met het besparen van kosten.

Verwarming
Zet de verwarming laag als je een ruimte of gebouw verlaat. Vaak staan in kantoren of andere gebouwen de verwarmingen aan wanneer het gebouw niet in gebruik is. Als de verwarming onnodig aanstaat, verspil je energie. Zet daarom de verwarming laag als je een ruimte of gebouw verlaat. Schakel de verwarming uit wanneer deze onnodig is en bespaar zo makkelijk energie.

Meten is weten
Energie besparen begint bij inzichtelijk hebben van het energieverbruik in je bedrijf. Breng het energieverbruik in jouw bedrijf in kaart. Hiermee kun je probleemgebieden in kaart brengen en zoeken naar oplossingen. Investeer op natuurlijke momenten in duurzame machines en apparatuur met een laag energieverbruik. En betrek ook je medewerkers bij de bespaardoelen. Denk bij het besparen van energie zowel aan ICT, isoleren, verlichting, schoonmaak/afval, verwarmen en koelen, processen en transport.  

 

Kennismaking raadsleden 


Bekendmakingen gemeente Land van Cuijk 

De volledige tekst van de officiële bekendmakingen vindt u op www.officielebekendmakingen.nl. Het kan gaan om (ontwerp) besluiten, (ontwerp) plannen en andere formele bekendmakingen.

Op deze pagina staan alleen beknopte versies, bedoeld als service. Voor de mogelijkheden om inspraak te leveren of rechtsmiddelen, zoals zienswijzen, bezwaar, beroep en voorlopige voorzieningen, aan te wenden,

verwijzen wij u naar het daarover vermelde in de officiële bekendmaking.

Land van Cuijk

| Overige

 • Aanwijzingsbesluit toezichthouders BRP 2022 Gemeente Land van Cuijk
 • Aanwijzingsbesluit ambtenaar afnemen verklaring onder eed of belofte 2022 Gemeente Land van Cuijk

Beers

 

| Omgevingsvergunningen


Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het bouwen van een woning aan Burgemeester Thijssenstraat te Beers

 

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het organiseren van Koningsdag op 27 april 2022 aan Burgemeester van de Braakplein te Beers

 

Beugen

 

| Omgevingsvergunningen

 

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor een aarden wal aan de oostkant van het perceel en gedeeltelijk aan de zuidkant aan Oeffeltseweg 21 te Beugen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het bouwen van een kantoor met productie/assemblage en warehouse aan Vuursteenstraat 7 te Beugen
 • Vergunning geweigerd voor het aanleggen van een uitweg aan Vuursteenstraat 7 te Beugen
 • Vergunning verleend voor het organiseren van Kofferbakverkoop aan St. Antonius-, St. Sebastianus- en H.Sacramentsgilde te Beugen

| Overige

 • Ontheffing voor het mogen verstrekken van zwakalcoholhoudende drank op maandag 18 april bij H.O. Van Keijsteren BV 18 april te Beugen

 

Boxmeer


| Omgevingsvergunningen


Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het vervangen van het dak aan Adriaen van Ostadestraat 17 te Boxmeer
 • Aanvraag vergunning voor het uitbreiden van het Vertrek aan Stationsweg 12 te Boxmeer
 • Aanvraag vergunning voor het opbouwen van een steiger aan Steenstraat 92 te Boxmeer

 

| Evenementenvergunning

 • Vergunning verleend voor het organiseren van het jaarlijks Koningsschieten op 24 april 2022 aan Weijerpark te Boxmeer

| Overige

 • Melding voor het beëindigen van een autobedrijf aan Sint Anthonisweg 53 te Boxmeer

| Verkeersbesluiten

 • Uitbreiden voetgangerszone - Rapenstraat te Boxmeer
 • Uitbreiden 30 km/uur zone - Bocstraat te Boxmeer

 

Cuijk

 

| Omgevingsvergunningen


Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het (ver)plaatsen van de Geldmaat aan Oude Werf te Cuijk
 • Aanvraag vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen aan Overhage 9 te Cuijk


Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het plaatsen van een dakkapel aan Rembrandtstraat 14 te Cuijk
 • Vergunning verleend voor het plaatsen van een veranda op het zij-erfgebied aan Zandberg 12 te Cuijk
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een woning aan De Messemaker 4 te Cuijk

 

| Verkeersbesluiten

 • Reserveren gehandicaptenparkeerplaats - Patrijzenveld te Cuijk

 

Escharen

 

| Omgevingsvergunningen


Afhandelingen

 • Verlenging beslistermijn voor het plaatsen van een kozijn met kantelkiepraam in de voorgevel aan Zanddijk 30 te Escharen
 • Vergunning verleend voor het organiseren van de Koningsspelen op 27 april 2022 aan Meester Bongaardsweg 2 te Escharen
 • Vergunning verleend voor het plaatsen van een tijdelijke woonvoorziening met zonnepanelen aan Boltschestraat 2 te Escharen

 

| Ruimtelijke plannen

 • Ontwerpbestemmingsplan Escharen, Hof van Esteren, fase 3

 

| Overige

 • Ontheffing voor schenk- en sluitingstijden op de periode van april 2022 tot en met maart 2023 bij TV Esteren te Escharen

 

Gassel

 

| Omgevingsvergunningen


Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het verbouwen van een bestaande kapconstructie van het bestaande achterhuis aan Dorpstraat 14 te Gassel

 

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het gebruik van een woning voor recreatief verhuur en huisvesting van arbeidsmigranten. aan Dorpsstraat 14 te Gassel

 

 

Grave

 

| Omgevingsvergunningen


Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het verbouwen van een bestaande winkelpand tot restaurant aan Markt 8 te Grave
 • Aanvraag vergunning voor het uitbreiden van een woonhuis aan Lunette 19 te Grave
 • Aanvraag vergunning voor het vervangen van een volière aan Van der Nootstraat 2 te Grave

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het vervangen van kozijnen en aanbrengen isolatieglas aan Hamstraat 3 te Grave
 • Ingetrokken toestemming voor het kappen van 2 monumentale bomen aan Brugstraat te Grave

 

 

Haps

 

| Omgevingsvergunningen

 

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een tijdelijke woonunit aan Beerseweg 14a te Haps
 • Aanvraag vergunning voor het vervangen van 5 bomen aan Beerseweg 19c en 15 te Haps
 • Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een kunstwerk op een locatie op het RBL terrein aan Oeffeltseweg te Haps

Afhandelingen

 • Ontwerpbesluit voor het uitbreiden van een tankstation met LNG, waterstof en snelladers aan Klopsteen 4 te Haps

 

Holthees

 

| Omgevingsvergunningen


Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het verplaatsen van de werkplaats i.v.m. realiseren van een mantelzorgwoning aan Sint Jozeflaan 75 te Holthees

 

Katwijk

| Omgevingsvergunningen


Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het verbouwen van voormalig Maashuis tot 5 appartementen aan Everdineweerd 13 te Katwijk

 

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het oprichten van een bedrijfspand aan Lange Oijen 14 te Katwijk


Landhorst

 

| Omgevingsvergunningen


Afhandelingen

 • Ingetrokken aanvraag voor het aanleggen van een uitweg aan De Quayweg 57 te Landhorst
 • Vergunning verleend voor het overdekken van een bestaande mestopslag aan De Quayweg 6 te Landhorst

 

| Overige

 • Melding voor het veranderen van een rundvee- en varkenshouderij in een akkerbouwbedrijf aan Tweede Stichting 7 te Landhorst

 

Langenboom

 

| Omgevingsvergunningen

 

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het verwijderen van asbestcement golfplaten en het renoveren van kapconstructie van bestaande opslag aan Zandvoortsestraat 8 te Langenboom

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het plaatsen van zonnepanelen op een open constructie achter een schuur en tegen de achtergevel van de schuur aan Udensedijk 39 te Langenboom
 • Vergunning verleend voor het aanbrengen van een rookgasafvoer aan Zeelandseweg 39 te Langenboom

 

 

Maashees

 

| Omgevingsvergunningen


Afhandelingen

 • Ontwerpbesluit voor het bouwen van een recreatiewoning en het handelen in strijd met het bestemmingsplan aan Op den Berg 31 te Maashees

 

 

Mill

| Omgevingsvergunningen

 

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het realiseren van winkelruimte aan Wanroijseweg 49A te Mill
 • Aanvraag vergunning voor het realiseren van een voedselbos aan Schippersdijk te Mill
 • Aanvraag vergunning voor het realiseren van een woning en bijgebouw aan Beerseweg 26 te Mill

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het omzetten van het bedrijfspand naar B&B, gastenverblijf en mantelzorg aan Graafseweg 37A te Mill
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een opslagloods voor ruwvoer en strooisel c.q. werkplaats voor agrarisch gebruik tegen een bestaande kalverenstal aan Sint Hubertse Binnenweg 25 te Mill
 • Vergunning verleend voor het bouwen van een woning aan Bakhuisweg te Mill
 • Vergunning verleend voor het bouwen van 58 woningen aan 't Kavelt te Mill

 

| Overige

 • Melding voor het realiseren van een gesloten bodemenergiesysteem aan Roijendijk 44 te Mill

 

Oeffelt

 

| Omgevingsvergunningen

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het plaatsen van 2 monumenten aan Oevers te Oeffelt
 • Aanvraag vergunning voor het verbouwen van een woonhuis aan Urlingsestraat 13 te Oeffelt


| Overige

 • Ontheffing voor het mogen verstrekken van zwakalcoholhoudende drank op 27 april 2022 aan Europaplein te Oeffelt
 • Publicatie overeenkomst project “Hogehoek 15, Oeffelt”


Oploo

 

| Omgevingsvergunningen

 

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een sponsorbord aan Blauwstraat 7C te Oploo

Afhandelingen

 • Uitgebreide procedure omgevingsvergunning ontwerp aan Striep 8 te Oploo

 

| Ruimtelijke plannen

 • Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Oploo, Striep 2”
 • Ontwerpwijzigingsplan “Gemertseweg 19, Oploo”

 

Overloon

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het bouwen van een woning aan D'n Hof 47 te Overloon

| Evenementenvergunning

 • Vergunning verleend voor het organiseren van motorsportwedstrijden op 23 en 24 april 2022 aan Oploseweg 34 te Overloon

 

Rijkevoort

 

| Omgevingsvergunningen


Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het wijzigen van de voorgevel van de woning aan Rijkevoortsedijk 3 te Rijkevoort

 

 

Sint Agatha

 

| Omgevingsvergunningen


Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het ophogen van een maaiveld tot peil huis aan Odiliadijk 29 te St. Agatha

 

Sint Anthonis


| Omgevingsvergunningen

 

Afhandelingen

 • Ingetrokken aanvraag voor het plaatsen van een tijdelijke woonunit aan Hoefstraat 28 te Sint Anthonis

 

Sint Hubert


| Omgevingsvergunningen

 

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het realiseren van nieuwe natuur door aanleg van zoom, mantel en boskern aan Nieuwe natuur Molenheide te St. Hubert

 

Velp

 

| Omgevingsvergunningen

 

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het verbouwen van een woning en vervangen van kozijnen aan Bronkhorstweg 29 te Velp

 


Vianen

 

| Omgevingsvergunningen


Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het bouwen van een woonhuis aan Akkerweg 2 te Vianen

 

Vierlingsbeek

 

| Omgevingsvergunningen

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het plaatsen van zonnepanelen aan Hattertweg 8 te Vierlingsbeek
 • Vergunning verleend voor het plaatsen van gevelreclame aan Spoorstraat 2 te Vierlingsbeek

 

Vortum-Mullem

 

| Omgevingsvergunningen

 

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het bouwen van een woonhuis, het maken van een inrit en het plaatsen van zonnepanelen aan Sint Cornelisstraat 27 te Vortum-Mullem
 • Aanvraag vergunning voor het aanvragen van een mantelzorgwoning in een bestaande woonunit aan Provincialeweg 8 te Vortum-Mullem

 

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het bouwen een woning en het maken van een uitweg aan Molenhof 8 te Vortum-Mullem

 

Wanroij

 

| Omgevingsvergunningen

 

Afhandelingen

 • Vergunning verleend voor het uitvoeren van onderhoud aan 4 woningen aan Klompenmakersstraat te Wanroij
 • Verlenging beslistermijn voor het verleggen van de watergang aan Kattenstraat te Wanroij
 • Uitgebreide procedure intrekking omgevingsvergunning definitief aan Peelstraat 4b, 6 en 15 te Wanroij

 

 

Wilbertoord

 

| Omgevingsvergunningen

 

Aanvragen

 • Aanvraag vergunning voor het plaatsen van een gevelpui met dakkapel in de zijgevel van woonhuis aan Beelenweg 16 te Wilbertoord

Afhandelingen

 • Uitgebreide procedure ambtshalve wijziging voorschriften omgevingsvergunning definitief aan Amansweg 16 te Wilbertoord