overloon nieuws

A73 dicht tussen knooppunt Rijkevoort en afrit Vierlingsbeek

Gepubliceerd op 11 mei 2022 om 20:42

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A73. Hierdoor is de A73 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit (7) Vierlingsbeek richting Venlo afgesloten voor al het verkeer van vrijdag 20 mei 21.00 uur tot maandag 23 mei 05.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. 

A73 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit (7) Vierlingsbeek richting Venlo

- A77-A73 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Rijkevoort komende vanuit Duitsland in de richting van Venlo 

- Op- en afrit (6) Boxmeer van de A73 richting Venlo

- Afrit (7) Vierlingsbeek van de A73 richting Venlo

+ Vrijdag 20 mei 21.00 uur tot maandag 23 mei 05.00 uur. 

 

Het verkeer wordt omgeleid.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

 

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

 

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

 

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op www.rwsverkeersinfo.nl. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).


«   »