overloon nieuws

Home » Agenda » Geen Viking - Mark van de Veerdonk

Geen Viking - Mark van de Veerdonk

Gepubliceerd op 30 augustus 2019 om 10:52

Geen Viking zit vol verbale slapstick, mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en schijnbewegingen.

in navolging van de eerste theatervoorstelling in de Pit in 2017 van Mark van de Veerdonk hebben de Pit en E & E Support de handen ineengeslagen. Samen gaan zij jaarlijks een aantal theatervoorstellingen aan het Overloonse publiek en wijde omgeving presenteren onder de naam: De Pit Theater. Hierbij moet u denken aan familievoorstellingen, cabaret en muziektheater. Leuke, kleine en vooral betaalbare producties voor een brede doelgroep. De ticketprijs zal vooralsnog max. € 20,00 zijn en online te bestellen wanneer het u uitkomt en inclusief 1 consumptie. Tickets zijn vervolgens uit te printen maar ook toegankelijk via een handige app op uw smartphone.

Gezelligheid, gemak en een lekker avondje uit in eigen dorp of omgeving zijn de belangrijkste ingrediënten van iedere voorstelling.bron:https://www.depitoverloon.nl/index.php/de-pit-theater

 

Markpersfoto1

Zaterdag 9 nov 2019

GEEN VIKING

Mark van de Veerdonk

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: n.n.t.b. (incl 1 consumptie)

eventbrite tickets logo

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot, dringt de prangende vraag zich op: Wat sleept de Brabantse komiek nu weer het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.

 


«   »