Magical World of Circus

Gepubliceerd op 6 mei 2024 om 14:34

‘Sandor Donnert’s Magical World of Circus’ komt naar Overloon. Het circus van de Brits-Hongaarse organisator Sandor Donnert presenteert in 2024 een nieuwe topvoorstelling tijdens een exclusieve tour door Nederland. Op 4 en 5 juni 2024 staat Overloon aan de Stevenbeekseweg op de tourlijst.

Geniet in de tent van een show van wereldklasse. Sandor Donnert vertelt daarover: “Ik startte dit bijzondere project in 2019. Het begon klein en inmiddels werken bijna dertig artiesten en medewerkers mee.

De kracht van The Magical World of Circus is écht het niveau van de artiesten. Hoewel het circus met 350 zitplekken compact qua formaat is, is de nieuwe voorstelling van wereldklasse. Dankzij het compacte formaat zit het vlak bovenop de circuskunsten. Dat zorgt voor een unieke sfeer, waar topartiesten graag onderdeel van zijn”.

De voorstelling
Het resultaat is een circa honderd minuten durende topshow. Zo contracteerde Donnert onder andere de Franse luchtacrobate Adele Fame. Een van meest gevraagde artiesten van dit moment schittert in een spectaculaire act hoog boven de grond.

Het Chinees/Portugese Duo Doro toont waanzinnige hand-to-hand-acrobatiek, de uit Praag afkomstige Nicolas Lagroni is een van de snelste stuiterballenjongleurs van Europa en de kleurrijke Italiaanse clown Marco Mariani laat je écht lachen!

De voorstelling kent ook talent van eigen bodem. De Nederlandse Amber Karstens verspreidt met haar honden een ongekend enthousiasme door de circustent. Amber en haar ‘dancing collies’ verbaasden in meerdere rondes de jury van de mega-show Britain’s Got Talent en lieten miljoenen kijkers genieten.

Voorstellingstijden
Beleef dit én meer bij The Magical World of Circus op 4 en 5 juni aan de Stevenbeekseweg in
Overloon. Het circus geeft voorstellingen op:

Dinsdag 4 juni – 16:00 uur
Woensdag 5 juni – 15:00 uur

 

Kortingsactie

Met PLUS Verbeeten extra voordelig naar dit circus? Tegen inlevering van twee volle PLUSpunten spaarkaarten ontvangt de klant met de unieke code op de voucher een entreebewijs ter waarde van €20,00. Hiervoor heeft men dan in totaal €8,00 aan PLUSpunten betaald. Een voordeel van 60% dus! De tickets zijn met de genoemde vouchercode te bestellen via de website van het circus: www.magicalworldofcircus.com .