Inspiratiedag Fotoclub NEPOS

Gepubliceerd op 3 mei 2024 om 12:28

Vind je het leuk om foto’s te maken? En wil je graag samen met anderen daarmee bezig zijn? Op 26 mei 2024 hebben we weer een inspiratiedag van Fotoclub Nepos Boxmeer. Je bent welkom op deze dag en neem je fototoestel mee! (foto: fotograaf Rien Rats)

Wij houden deze dag bij Fruitpark-Groenz, Heikant 7, Sambeek van 11:00 tot 16:00 uur.

Je kunt op de inspiratiedag zelf in de tuin van Fruitpark Groenz foto’s maken samen met leden van de fotoclub. Maak een leuke natuurfoto, portret, macrofoto, foto van je huisdier of een creatieve foto. Er is een tentoonstelling van foto’s gemaakt door leden van de fotoclub. En ook met technische vragen over de werking van je fototoestel of het maken van foto’s kun je op de inspiratiedag terecht.

 

Over fotoclub Nepos:

Fotoclub Nepos Boxmeer bestaat ruim 28 jaar en heeft haar clubhuis in de Elsenhof te Sambeek.  We komen om de drie weken bijeen om de foto’s te laten zien die recent gemaakt zijn. Per item gaan de hobbyisten op pad om de leukste foto’s te maken. De onderwerpen zijn verschillend en voor ieders niveau een feest om te maken. Of het nu gaat om landschap, model of bijvoorbeeld avondfotografie, er staat altijd een leuk thema op het jaarprogramma. Ook eigen onderwerpen, het vrij werk, wordt iedere clubavond ingebracht.  Op de clubavond gaan we met elkaar de foto’s bekijken en bespreken, zoals je het als thuis, gezellig aan de keukentafel doet. Zo leer je met en van elkaar om de kennis te vergroten. Ook 4 onderlinge wedstrijden voor fotograaf van het jaar en met de fotoclub op stap gaan, staan op de agenda. Of je weinig of veel ervaring hebt, of twijfels hebt of je apparatuur geschikt is, het maakt ons niet uit. Je bent welkom om op visite te komen bij fotoclub Nepos. Kijk op onze website https://www.fotoclubnepos.nl/ voor de clubavond van je keuze of mail onze secretaris Rien Rats info@fotoclubnepos.nl