overloon nieuws

help de Oekraïners

Gepubliceerd op 14 september 2022 om 19:15

Beste inwoners, Ik hoop dat u kunt helpen. Mijn naam is Evgeniya Balmashnova, ik ben vrijwilliger die Oekraïense vluchtelingen helpt rond Eindhoven. Ik werd benaderd door Oekraïners families, die nu in Overloon wonen, en het is te ver voor mij om te helpen. 

Er wonen meer dan 100 mensen in het bos bij Overloon (Steevensbeekseweg 14), met veel ouderen en kinderen. Helaas is het te ver van elk centrum dat Oekraïense vluchtelingen helpt met kleding, en met het veranderende weer hebben ze warmere kleding, jassen en schoenen nodig. Sommigen van hen kwamen in de zomer aan met alleen de zomerkleding. 

 

Tot nu toe hebben ze geprobeerd om hulp te vragen, maar zonder succes. Wie dat kon, ging naar Venray naar de kringloopwinkels, maar ook met weinig succes. Kun je ze helpen om kleding te verzamelen

 

de Inwoners van Oekraïne die nu in uw land wonen, willen een beroep op u doen. Dankzij de overheid en de Nederlanders hebben we asiel gekregen.

Op dit moment wonen hier een groot aantal mensen die veel huishoudelijke artikelen nodig hebben die ze zichzelf niet kunnen veroorloven, maar die u mogelijk zou kunnen geven.

Wat wij graag zo willen hebben is: Fietsen, Herfst- en winterkleding voor heren, dame en kinderen in verschillende maten, Herfst- en winterschoenen voor heren, dames en kinderen in verschillende maten, Dekens en spreien, Vloermatten Haardrogers, strijkijzers Laptops, tablets voor werk en studie

U kan bij ons langskomen aan de Stevensbeekseweg 14A in Overloon

We zijn erg dankbaar voor alle hulp!

Contactgegevens (whatsapp): +380714556452

 

Met vriendelijke groet, Evgeniya Balmashnova

 


«   »