NWC groepswinnaar na eenvoudige winst op SSS’18

Gepubliceerd op 18 september 2022 om 18:49

Asten – NWC heeft zich gekwalificeerd voor de volgende ronde in het bekertoernooi. De ploeg van trainer Mario Verlijsdonk rekende vanmiddag op een nat sportpark ’t Root simpel af met SSS’18 (4-0) en trok daarmee groepswinst naar zich toe.

De wedstrijd was nog geen vier minuten oud toen NWC alweer op voorsprong kwam. Dat deed de thuisploeg op fraaie wijze. Sander van den Eijnde leverde een mooie voorzet af op Youri van Brussel, die de bal vervolgens teruglegde op Arne van Geffen en hij schoot de bal beheerst tegen de touwen: 1-0. Van Geffen kon even later koppend zelfs voor de 2-0 zorgen, maar zijn inzet miste kracht. Ook Van Brussel werd daarna goed in stelling gebracht, maar hij knalde met links over. Namens de bezoekers uit Overloon was het Sem Rongen die gevaar stichtte, maar de poging van de man die vorige week tegen Olympia’18 (2-2) tweemaal doel trof ging een metertje naast. NWC bleef een gevarieerd aanvalsspel op de mat leggen en ook het tweede Astense doelpunt had een goud randje. Vanaf de rechterflank zette Van Geffen strak en secuur voor en Van Brussel kopte via de binnenkant van de paal raak: 2-0. De oranjehemden kenden een relatief eenvoudige eerste helft en SSS was onmachtig. Lees meer op Bron:https://www.nwc-asten.nl/nwc-groepswinnaar-na-eenvoudige-winst-op-sss18#