overloon nieuws

Energieprijzen vragen SSS'18 onmiddellijk om actie

Gepubliceerd op 24 september 2022 om 19:38

Niemand kan het ontgaan zijn: De energieprijzen van gas en elektra zijn fors gestegen afgelopen jaar. Het energiecontract van SSS’18 met vaste prijzen liep per 1 juli jongstleden af en sinds die tijd heeft onze vereniging derhalve te maken met de vele hogere variabele energietarieven. 

Niemand weet hoe de energietarieven in de toekomst ontwikkelen en hoelang deze energiecrisis voortduurt. Als we niets doen kunnen de energiekosten zomaar verdriedubbelen ten opzichte van de afgelopen jaren.
Om te voorkomen dat wij als bestuur de contributie fors moeten verhogen hebben wij besloten om vanaf maandag  26 september 2022 ons gas- en stroomverbruik terug te dringen. Als bestuur hebben we maatregelen genomen om het energieverbruik te monitoren en zijn we aan het bekijken of er investeringen mogelijk zijn om ons energieverbruik in de toekomst verder terug te dringen.

De volgende maatregelen gaan vanaf maandag 26 september 2022 in: lees verder op bron:https://www.sss18.nl/1/20/energieprijzen-vragen-sss18-onmiddellijk-om-actie/