weekoverzicht

Gepubliceerd op 25 september 2022 om 10:52

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl 

 

SSS’18 begint puntloos aan het begin van de tweede klasse

25 sep. 2022

Terwijl Bas Joosten in een van de eerste minuten de bal goed vrij speelde en op het doel afstormde, schoot hij de bal naast de verkeerde kant van de paal! Enkele minuten later wist via een counter Brent Blummel wel raak te schieten: 0-1

Lees meer »

 

Anonieme tips nodig in aanpak misstanden Vastgoedsector aangespoord om te melden

25 sep. 2022

Meld Misdaad Anoniem (M.) start samen met de private sector en overheden een campagne tegen misstanden in de vastgoedbranche. Regelmatig wordt vastgoed misbruikt voor criminele doeleinden. Panden kunnen worden ingezet voor drugs, de opslag van illegale goederen, illegale prostitutie of om crimineel geld wit te wassen. De huur en aankoop wordt mede mogelijk gemaakt doordat mensen binnen de vastgoedsector criminelen helpen. 

Lees meer »

 

Energieprijzen vragen SSS'18 onmiddellijk om actie

24 sep. 2022

Niemand kan het ontgaan zijn: De energieprijzen van gas en elektra zijn fors gestegen afgelopen jaar. Het energiecontract van SSS’18 met vaste prijzen liep per 1 juli jongstleden af en sinds die tijd heeft onze vereniging derhalve te maken met de vele hogere variabele energietarieven. 

Lees meer »

 

boshut vliegt in brand

24 sep. 2022

OVERLOON zaterdagmiddag rond 16.00 uur is er in een bos ter hoogte van loonseweg /A73 in overloon door onbekende oorzaak brand uitgebroken in een boshut.

Lees meer »

 

Bungalowpark Landal De Vers klaar voor de toekomst

24 sep. 2022

Na ruim 10 jaar bouw- en renovatiewerkzaamheden op het Bungalowpark Landal De Vers in Overloon is de finish bereikt en zal het vernieuwde park is op zaterdag 24 september. om 11:00 door burgemeester Wim Hillenaar van Land van Cuijk officieel geopend.

Lees meer »

 

Seizoensopening SSS’18 en huldiging jubilarissen

23 sep. 2022

Na de voorbereiding en bekerwedstrijden gaat komende zondag de competitie voor de senioren van start. Vrouwen 1 start met een thuiswedstrijd tegen Geldrop VR1 en Heren 1 start met een thuiswedstrijd tegen Schijndel.

Lees meer »

 

Zaanse zanggroep We Willen Zo Graag verblijd zorgcentrum Hof van Loon met een concert

23 sep. 2022

De zeven dames van de Zaanse a capella zanggroep We Willen Zo Graag zetten de viering van hun 20-jarig bestaan luister bij met een optreden in Overloon.

Lees meer »

 

A73: afsluiting

23 sep. 2022

Rijkswaterstaat voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A73. Hierdoor is de A73 tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit (7) Vierlingsbeek richting Nijmegen afgesloten van woensdag 5 oktober 21.00 tot donderdag 6 oktober 06.00 uur.

Lees meer »

 

Lezing/presentatie Balance Your Limits

22 sep. 2022

Harold van Berlicum van Balance Your Limits is eigenaar van praktijk ‘Balance Your Limits, een praktijk die zich richt op het helpen van mensen met diverse klachten.

Lees meer »

 

Studieavond duurzaam beheer sportvelden

21 sep. 2022

Op dinsdag 27 september, 19.30 uur, De Jachthoorn in Sint-Hubert, organiseert de Milieuvereniging Land van Cuijk in samenwerking met de gemeente een studiebijeenkomst over het duurzaam beheer van sportvelden. 

Lees meer »

 

Zoon neemt plaats op gliderstoel van zijn vader: ‘Monument al die jongens die niet terugkwamen’

21 sep. 2022

OVERLOON - Victor Miller was piloot tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hij overleefde met zijn Horsa Glider vluchten naar Italië, Nederland en Duitsland.

Lees meer »

 

GGD Gezondheidsmonitor Volwassenen

21 sep. 2022

Hoe gaat het met de inwoners in de regio GGD Hart voor Brabant na tweeëneenhalf jaar corona? De coronacrisis heeft veel invloed gehad op het leven van ons allemaal. 

Lees meer »

 

Tausch en Buitenhuis winnen moddergevecht

20 sep. 2022

In Overloon heeft Jacky Tausch opnieuw de zege gegrepen in de klasse MX open inters. Op een modderig circuit Duivenbos wist de Elshouter beide manches te winnen en breidde hiermee zijn voorsprong in het kampioenschap uit tot 134 punten op Bram van den Hoek.(archieffoto)

Lees meer »

 

ZooParc wederom overgenomen door twintig levensechte dinosaurussen

20 sep. 2022

Naast mhorrgazelles, giraffes en ringstaartmaki’s zijn deze herfst reusachtige dinosaurussen te zien in ZooParc. Bezoekers van het park in Overloon kunnen opnieuw tussen 30 september en 13 november oog in oog komen te staan met twintig levensechte dino’s.

Lees meer »

 

gemeentenieuws

20 sep. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »