Halloween in Overloon!

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 22:12

[foto’s] Halloween klik hier

 

Loop met je vriendjes/familie langs de deuren om snoepjes te halen bij huizen die zich bij ons hebben aangemeld in je leukste (griezel) outfit!

Op vrijdagavond 4 november van 18:00 uur tot 20:00 uur organiseert Halloween Overloon een Trick or Treat avond. Ben jij onder de 12 jaar? Heb jij zin om een leuke avond te griezelen? Geef je dan op via halloweenoverloon@gmail.com. Laat in de mail even weten wie je bent, wat je leeftijd is, met hoeveel personen je meedoet en welke begeleider(s) er mee willen lopen. Trek je leukste en engste Halloween kostuum aan en wie weet win jij wel een vette prijs!

Bericht opgegeven kinderen:
De inschrijvingen zijn gesloten. Meer dan 130 kinderen hebben zich aangemeld! FANTASTISCH! Wij hebben er ontzettend veel zin in en zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen.
Alvast wat belangrijke informatie:
Tussen 17:30 en 18:00 uur verzamelen alle kinderen met begeleiding bij Bos
Vanaf 18:00 uur start de Trick or Treat, je ontvangt de route bij cafe partycentrum Bos
Uiterlijk om 20:30 uur word je terug verwacht bij Bos voor de prijsuitreiking, ook is het mogelijk om hier een drankje te nuttigen tegen betaling.
Hoe kun je een prijs winnen? Door je zo goed mogelijk te verkleden in halloween stijl. Deze stijl hangt volledig af van jouw eigen keuze.
Houdt onze socials in de gaten voor de laatste informatie!
Bericht voor opgegeven huizen:
Hallo allemaal,
Wat fijn dat jullie je opgegeven hebben.
Er hebben zich +/- 130 kinderen opgegeven en 50 adressen, de kinderen hebben 2,5 uur de tijd om snoepjes om te halen. Het wil dus niet zeggen dat alle 130 kinderen bij jouw huis komen, maar zorg wel voor voldoende snoep.
Tussen 18:00 en 20:30 uur kun je kinderen aan de deur verwachten, mocht je niet willen dat kinderen aanbellen, zet je snoep dan buiten goed in het zicht zodat de kindjes daar de snoepjes kunnen pakken, je kunt er eventueel een bordje bijzetten met ‘Niet aanbellen’.
Het zou leuk zijn als alle adressen een beetje versiert worden, maak er zelf wat moois van. Wil je iets kleins of iets groots? Alles is goed!
Mocht je jouw huis willen versieren voor de echte waaghalzen? Geef dit dan d.m.v. een bordje bij jouw huis aan, zodat kinderen hier rekening mee kunnen houden.
Om 20:30 uur worden alle kinderen verwacht bij Bos voor de prijsuitreiking. We hebben ook een prijsuitreiking voor het mooist versierde huis, deze wordt later via Facebook bekend gemaakt.
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar halloweenoverloon@gmail.com

 

OPROEP:

Voor deze geweldige griezeltocht zijn we op zoek naar adressen die hun voordeur/voortuin in Halloween stijl wil versieren. Belangrijk detail, kinderen kunnen aanbellen voor lekkere snoepjes. Wil je liever niet dat kinderen aanbellen, je mag ook wat snoep bij de voordeur neerleggen. Geef jouw adres op via halloweenoverloon@gmail.com.

 

Aanmelden kan tot en met 28 oktober 2022. Houdt onze Socials in de gaten om op de hoogte te blijven!

 

Met griezelige groet,

 

HALLOWEEN OVERLOON

 

Maidy Janssen

Rachel Rongen

Martijn von der Heide

Lia Gommans

Lynn Gommans

 

👻 P.S. Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld.

 

Meer informatie vind je op Halloween Overloon www.facebook.com/people/Halloween-Overloon