Dagworkshop - op verhaal komen - Herfsteditie

Gepubliceerd op 29 september 2022 om 19:36

Op vrijdag 21 oktober organiseren Silvia Janssen en Femke Ronnes van 9.30 tot 16.30 uur de workshop “op verhaal komen”.

Tijdens deze herfsteditie is er ruimte om tot rust te komen, naar binnen te keren en stil te staan bij dat wat er eerder gebeurd is of misschien nog gebeurt in je leven. Het is een dag om op verhaal te komen, los te laten, de storm uit te laten razen of te ontdekken hoe kleurrijk het ook kan zijn in deze tijd van het jaar.

 

Programma 

  • Kennismaking. In een veilige setting met verrassende werkvormen delen wat je kwijt wilt, ervaringen uitwisselen, een luisterend oor, herkenning en erkenning krijgen.
  • Ontspanningsoefeningen waarbij je tot rust komt, stilstaat, loslaat, naar binnen keert en in verbinding komt met jezelf en je omgeving.
  • Een schrijfworkshop waarin je op verhaal kunt komen, van je af kunt schrijven of juist naar je toe kunt schrijven en je verhaal kunt delen.
  • Een ontspanningsmoment met drukpuntmassage.

 

Vrijwel iedereen heeft zo nu en dan de behoefte om even op verhaal te komen, zowel na of tijdens een drukke en intensieve periode in je leven als na hele ingrijpende gebeurtenissen. Even een pas op de plaats maken, tot rust komen, ordenen en loslaten wat overbodig geworden is. Geldt dat ook voor jou? Dan zie we je graag op deze dag. 

 

Vrijdag 21 oktober 2022 van 9:30 tot 16:30 uur in Ontmoetingspunt ’t Helder, 
Helderseweg 31, 5825 CE Overloon. De kosten bedragen €95,00 incl. koffie & thee met iets lekkers en een heerlijke lunch. Groepsgrootte maximaal 8 personen.

Om je aan te melden of voor meer informatie kun je contact opnemen met Silvia of Femke: Silvia Janssen-Claassen: mail@via-silvia.nl / 06-12 77 61 51

Femke Ronnes-van der Linden: info@femkeontmoet.nl / 06-30 18 97 81

 

Over Silvia en Femke

  • Silvia is rouwbegeleidster, geeft ontspanningsmassages en cursussen voor mensen in rouw - www.via-silvia.nl 
  • Femke geeft cursussen en workshops waarin mensen schrijven over hun leven en geeft ontspanningsmassages - www.femkeontmoet.nl

Beiden werken vanuit het hart, met volle aandacht voor de mens in zijn geheel.