overloon nieuws

Na twee wedstrijden blijft SSS’18 op nul punten staan

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 om 19:16

Al na 4 minuten keek SSS’18  tegen een 1-0 stand aan. SSS’18 was goed begonnen maar de eerste tegenstoot werd door Boekel door een goede combinatie in een doelpunt omgezet. Het was Edward Schouten, die dit doelpunt achter zijn naam mocht zetten.

Toch was het SSS’18 dat het betere van het spel beheerste.  Het combineerde beter en was meer in balbezit, maar de echte drive was nog niet aanwezig. Toch creëerde SSS’18 enkele kansen. Frits Lucassen mocht een vrije trap nemen op de rand van het strafschopgebied, maar keeper Michiel Merks dook naar de juiste hoek. Een minuut later een goed genomen corner, maar ook die werd niet in een doelpunt omgezet. Na een half uur was het Bas Joosten, die net over schoot. In de 40e minuut wist Sjoerd Cornelissen een hard ingeschoten bal uit zijn doel te slaan. SSS,18 had het betere van het spel, maar wist niet te scoren.

De tweede helft was vooral voor SSS’18 en het was vol op jacht naar de gelijkmaker. Cas Rutten was in de rust de vervanger van Wout Janssen. Een van de talrijke kansen van SSS’18 werd door Bas Joosten, die de keeper te ver voor zijn doel zag staan, niet benut. Hij schoot van afstand over de keeper, maar de bal verdween naast het doel in plaats van erin. Het grote probleem voor SSS’18 was dat het geen echte vuist kon maken en daardoor bleven de talrijke kansen onbenut. De bedoelingen waren goed maar het effect was te schamel. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd wist Boekel wel goed om te gaan met de geboden kans. SSS’18 had alles op de aanval gericht, waardoor Boekel bij een zeldzame counter toch koelbloedig raak kon schieten: 2-0

Foto's van de wedstrijd Boekel sport - SSS”18 met dank aan Adrie de Bruin voor de foto’s 


«   »