overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 2 oktober 2022 om 16:35

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl 

Bungalowpark Landal De Vers twee dagen in het teken van vlogger Enzo Knol

2 okt. 2022

De bekende Youtuber Enzo Knol was dit weekend bij Landal de Vers in Overloon. Hij was hier samen met vriendin Myron tijdens zijn Knolpower Tour. (Op de foto Enzo Knol Landal mascotte Bollo Myron)

Lees meer »

 

Oorlogsmuseum passeert vandaag de grens van 100.000 bezoekers

1 okt. 2022

Na twee Corona-jaren waarin de bezoekersaantallen sterk achterbleven, passeerde Oorlogsmuseum Overloon vandaag voor het eerst sinds 2019 weer de grens van 100.000 bezoekers.

Lees meer »

 

Brandweer redt poes van schoorsteen

1 okt. 2022

Overloon  - De brandweer van Venray heeft zaterdagmorgen een poes gered aan de Kuluutsheuvel in Overloon. Het diertje zat vast op een schoorsteen en wist niet meer zelfstandig naar beneden te komen.

Lees meer »

September 2022

 

Dagworkshop - op verhaal komen - Herfsteditie

29 sep. 2022

Op vrijdag 21 oktober organiseren Silvia Janssen en Femke Ronnes van 9.30 tot 16.30 uur de workshop “op verhaal komen”.

Lees meer »

 

Halloween in Overloon!

27 sep. 2022

Loop met je vriendjes/familie langs de deuren om snoepjes te halen bij huizen die zich bij ons hebben aangemeld in je leukste (griezel) outfit!

Lees meer »

 

Vliegbewegingen oefening Basic Strike

27 sep. 2022

Van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 oktober wordt er gevlogen boven de Peel. De training staat in het teken van het aanvragen van luchtsteun. 

Lees meer »

 

gemeentenieuws

27 sep. 2022

Nieuws en informatie van de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, St. Anthonis en Mill & St. Hubert uit het Land van Cuijk.

Lees meer »

 

F-35 maakt belevingsvluchten bij voormalige vliegbasis De Peel

27 sep. 2022

Op 17 oktober voert een F-35 van de Koninklijke Luchtmacht belevingsvluchten uit in de omgeving van de voormalige vliegbasis De Peel. Door het uitvoeren van deze vluchten krijgen omwonenden van de voormalige vliegbasis een indicatie van het geluid van de vliegtuigen en de impact daarvan op de leefomgeving.

Lees meer »

 

Altijd al een boomhut willen bouwen?

26 sep. 2022

Dat is nu mogelijk! Op woensdag 5 oktober om 13.30 tot 14.30 ben je van harte welkom in onze bibliotheek in de pit! In Overloon.

Lees meer »

 

Jubilarissen SSS’18 feestelijk gehuldigd!

26 sep. 2022

Tijdens de rust van SSS’18 Heren 1 – Schijndel 1 (einduitslag 2-3) zijn de jubilarissen van 2020 en 2021 feestelijk gehuldigd vanwege hun 25, 40 of 50-jarig lidmaatschap. De jubilarissen werden kort toegesproken door voorzitter Patrick Borghs en kregen namens de vereniging een bloemetje en een oorkonde overhandigd.

Lees meer »

 

Convenant Interventieteam Maas & Leijgraaf gesloten

26 sep. 2022

De gemeenten Land van Cuijk en Maashorst sloten vandaag, maandag 26 september, samen met de partners Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB), Politie Oost-Brabant (Basisteam Maas & Leijgraaf) en Omgevingsdienst Brabant Noord een convenant voor een samenwerking binnen het nieuw opgerichte Interventieteam Maas & Leijgraaf (IML).

Lees meer »

 

De bakker aan huis

26 sep. 2022

Iedereen wil toch het liefst het beste voor zichzelf, en het mooiste zou zijn als je dan niet meteen de hoofdprijs betaalt. De Bakker aan Huis Beugen en omstreken bezorgt heerlijk brood en andere lekkernijen van de ambachtelijke bakker.

Lees meer »

 

dameskoor “Colours" uit Westervoort dagje uit in Maasheggen

26 sep. 2022

Het dameskoor "Colours" kwam met 24 koorleden naar de Schutkooi in Vortum voor een dagje uit wegens hun 25-jarig jubileum Muziek verbindt en dat is hoorbaar aan de prachtige klanken, tijden het zingen Na de koffie was het heerlijk wandelen over De Pontipad door het UNESCO Maasheggengebied. 

Lees meer »


«   »