Workshops Edelstenen

Gepubliceerd op 16 oktober 2022 om 11:44

 Erika van Lankveld zal in november starten met enkele interessante workshops omtrent de werking en gebruik van edelstenen. Ook zal zij een lezing geven met als thema ‘Leef vanuit je hart en ziel’.

thumbnail_1t6b6392afoto4erikavanlankveldbeterformaat.jpg

 Erika van Lankveld heeft sinds 17 jaar een praktijk voor innerlijke ontwikkeling en heling in Odiliapeel.

Je kunt bij haar terecht voor Personal coaching , burn out coaching, familieopstellingen en ook voor trauma verwerking.

Erika begeleidt ook mensen met ADD ADHD, bedrijf coaching team coaching en talent coaching.

Zij werkt al 17 jaar op een spirituele coaching line. Zij begeleidt mensen in hun eigen leerproces, inzichten in wie ze nu werkelijk zijn, en hoe hier mee om te gaan.

Verder geeft Erika al meer dan 12 jaar Reiki behandelingen.

Haar nieuwe passie is werken met Edelstenen en Kristallen.

 

 In de workshops die Erika in Ontmoetingspunt  ’t Helder gaat geven leert zij de deelnemers hoe met edelstenen om te gaan, wat ze betekenen en wat de werking hiervan is. Alles gaat om de energie werking hiervan. De eerste workshop vindt plaats op 15 november.

Natuurlijk vertelt zij ook hoe er mee om te gaan te zuiveren enz.  

Tijdens elke workshop komen andere edelstenen aan de beurt en zullen ook edelstenen te koop zijn.

afbeeldingenhelendestenenbeterformaat-1.jpg

Tijdens de lezing op 23 november ‘Leef vanuit je hart en ziel’ laat zij mensen echt vanuit hun hart en ziel ervaren hoe bijzonder dit is.

Dit in opdracht in combinatie met psychometrie. Boodschappen van je gidsen en engelen. Natuurlijk hoort hier ook humor bij. Het belooft een prachtige avond te gaan worden.

 

De workshops edelstenen vinden plaats op 15, 22 en 29 november en 6 en 14 december 2022 van 13.30 tot 16.00. De bijdrage per avond is € 20,00 inclusief koffie of thee. U kunt zich aanmelden via de website van Erika www.erikadillinghealingenontwikkelingodiliapeel.nl

 

De lezing ‘Leef vanuit je hart en ziel’ vindt plaats op 23 november 2022 van 19.30 tot 22.00 uur, bijdrage € 20,00 incl. koffie/thee. Aanmelden via www.erikadillinghealingenontwikkelingodiliapeel.nl

Locatie is Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511, email  t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com.