Nieuwe woonwijk krijgt de naam 𝐇𝐄𝐋𝐃𝐄𝐑𝐒𝐕𝐄𝐋𝐃

Gepubliceerd op 9 december 2022 om 17:30

De plannen om een nieuwe wijk in Overloon te realiseren, zijn in volle gang. Hier hoort natuurlijk ook een naam bij en wij zijn laaiend enthousiast!

Annemarie heeft, samen met Pauline Keizers en door vader Ton Keizers, de naam bedacht. Hiervoor hebben namens Bouwmij Janssen VIND Makelaardij en Peelrand Makelaardij een cheque uitgereikt voor €250,- die Annemarie schenkt aan De Zonnegroet. Een waardevolle stichting die eenzaamheid in Overloon, Holthees en Smakt tegengaat.

 

 

Pauline en Ton schenken de €250,- aan B𝐥𝐚𝐚𝐬𝐤𝐚𝐩𝐞𝐥 𝐅𝐫𝐞𝐮𝐧𝐝𝐞 𝐄𝐜𝐡𝐨. Een dynamische blaaskapel die met zang en solisten Moravische volksmuziek met dans ten uitvoer brengen.

 

Het plan voor de nieuwe woonwijk in Overloon krijgt de naam:

𝐇𝐄𝐋𝐃𝐄𝐑𝐒𝐕𝐄𝐋𝐃

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van 𝐇𝐄𝐋𝐃𝐄𝐑𝐒𝐕𝐄𝐋𝐃, schrijf je in voor de nieuwsbrief op de site 𝐰𝐰𝐰.𝐡𝐞𝐥𝐝𝐞𝐫𝐬𝐯𝐞𝐥𝐝.𝐧l

 

Meer informatie vind je op

https://nl-nl.facebook.com/peelrand/

https://www.facebook.com/VINDMakelaardij/

 

Lees ook Ongeveer 100 woningen in verschillende types

JAVO Vastgoed uit Ottersum en Bouwmij Janssen uit Venray werken samen met de gemeente Land van Cuijk aan het realiseren van een nieuw woongebied in Overloon. Dit gebied, tussen Pasveldweg, Helderseweg en Zandstraat, is geschikt voor de bouw van ongeveer 100 woningen. Het gaat daarbij om allerlei verschillende type woningen zoals rijwoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen, sociale huurwoningen en bouwkavels. Ook is er plek voor een CPO-collectief uit Overloon. Dit collectief wil gezamenlijk woningen bouwen.lees verder op

https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/1074845_woningbouwplan-pasveldweg-van-start

                                               Bron: foto VIND Makelaardij

                                     Bron: foto Peelrand Makelaardij

overloon
overloon