Nieuwe woonwijk krijgt de naam聽饾悋饾悇饾悑饾悆饾悇饾悜饾悞饾悤饾悇饾悑饾悆

Gepubliceerd op 9 december 2022 om 17:30

De plannen om een nieuwe wijk in Overloon te realiseren, zijn in volle gang. Hier hoort natuurlijk ook een naam bij en wij zijn laaiend enthousiast!

Annemarie heeft, samen met Pauline Keizers en door vader Ton Keizers, de naam bedacht. Hiervoor hebben namens Bouwmij Janssen VIND Makelaardij en Peelrand Makelaardij een cheque uitgereikt voor €250,- die Annemarie schenkt aan De Zonnegroet. Een waardevolle stichting die eenzaamheid in Overloon, Holthees en Smakt tegengaat.

 

 

Pauline en Ton schenken de €250,- aan B饾惀饾悮饾悮饾惉饾悿饾悮饾惄饾悶饾惀 饾悈饾惈饾悶饾惍饾惂饾悵饾悶 饾悇饾悳饾悺饾惃. Een dynamische blaaskapel die met zang en solisten Moravische volksmuziek met dans ten uitvoer brengen.

 

Het plan voor de nieuwe woonwijk in Overloon krijgt de naam:

饾悋饾悇饾悑饾悆饾悇饾悜饾悞饾悤饾悇饾悑饾悆

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van 饾悋饾悇饾悑饾悆饾悇饾悜饾悞饾悤饾悇饾悑饾悆, schrijf je in voor de nieuwsbrief op de site 饾惏饾惏饾惏.饾悺饾悶饾惀饾悵饾悶饾惈饾惉饾惎饾悶饾惀饾悵.饾惂l

 

Meer informatie vind je op

https://nl-nl.facebook.com/peelrand/

https://www.facebook.com/VINDMakelaardij/

 

Lees ook Ongeveer 100 woningen in verschillende types

JAVO Vastgoed uit Ottersum en Bouwmij Janssen uit Venray werken samen met de gemeente Land van Cuijk aan het realiseren van een nieuw woongebied in Overloon. Dit gebied, tussen Pasveldweg, Helderseweg en Zandstraat, is geschikt voor de bouw van ongeveer 100 woningen. Het gaat daarbij om allerlei verschillende type woningen zoals rijwoningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kap woningen, vrijstaande woningen, sociale huurwoningen en bouwkavels. Ook is er plek voor een CPO-collectief uit Overloon. Dit collectief wil gezamenlijk woningen bouwen.lees verder op

https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/1074845_woningbouwplan-pasveldweg-van-start

                                               Bron: foto VIND Makelaardij

                                     Bron: foto Peelrand Makelaardij

overloon
overloon