Sint Theobaldusgilde in rouw: overleden Willeke Boom-Arts

Gepubliceerd op 18 februari 2023 om 12:57

Overloon Gisteren kwam het droevige bericht bereikt dat de voorzitter, hoofdman, secretaris en ere-lid van de gilde Willeke Boom-Arts op 56-jarige leeftijd is overleden.

Zij verliezen hier in de kartrekker van de vereniging. Willeke is maar liefst 48 jaar lid geweest van de gilde. In die 48 jaar heeft ze vele jaren bestuurlijke functies uitgevoerd. Het Sint-Theobaldusgilde stond bij haar altijd op de eerste plaats. Daarom hebben zij haar afgelopen december nog benoemd tot erelid van de gilde.

Willeke schoot zich in 2016 tot koningin van de gilde. In 2020 ontving ze, mede door haar inzet voor gilde, een lintje.

De gedachten gaan uit naar eenieder die Willeke geliefd was. Bron: https://nl-nl.facebook.com/Theobaldusgilde

 

Willeke Boom, erelid van het Sint-Theobaldusgilde

Het bestuur en leden van het Sint-Theobaldusgilde Overloon hebben benoemd, Willeke Boom tot Ere-lid van het Sint-Theobaldusgilde.

Willeke wordt op deze manier bedankt voor de inzet van 47 jaar als o.a. ‘Out of the Box’, muzikant, dirigente, secretaris en hoofdman van ons gilde. Dit is maar een kleine greep uit alles wat Willeke heeft betekend voor ons gilde.

Willeke, van harte gefeliciteerd met deze, dik verdiende, onderscheiding. Bron: https://nl-nl.facebook.com/Theobaldusgilde

Lees ook

Willeke Boom-Arts Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

vrijdag 3 juli was het dan zover! De daadwerkelijke uitreiking van de lintjes aan de 12  gedecoreerden die op 24 april van burgemeester Van Soest een telefoontje ontvingen dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om hen te benoemen in een ridderorde. Lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/471381_willeke-boom-arts-benoemd-tot-lid-in-de-orde-van-oranje-nassau