overloon nieuws

Home » Nieuws » Willeke Boom-Arts Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Willeke Boom-Arts Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Gepubliceerd op 4 juli 2020 om 09:58

Vrijdag 3 juli was het dan zover! De daadwerkelijke uitreiking van de lintjes aan de 12  gedecoreerden die op 24 april van burgemeester Van Soest een telefoontje ontvingen dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om hen te benoemen in een ridderorde.

Deze keer geen feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis in Boxmeer vanwege de geldende maatregelen rondom het coronavirus. In plaats daarvan werden alle gedecoreerden thuis bezocht door burgemeester Van Soest, waar hij de Koninklijke onderscheiding met de bijbehorende oorkonde kon overhandigen.

Mevrouw W.J.P.H. (Willeke) Boom-Arts - Overloon

Benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Mevrouw Boom-Arts is al 45 jaar een actief lid van het Sint Theobaldusgilde in Overloon.

In 1994 werd zij het eerste vrouwelijke bestuurslid van het gilde. Van 2008 tot 2017 was zij de eerste vrouwelijke secretaris en sinds 2017 is zij de eerste vrouwelijke voorzitter / hoofdman. Naast haar bestuurstaken is zij de stuwende kracht achter de vele activiteiten waar het gilde bij aanwezig is én de activiteiten die het gilde zelf organiseert. Tevens is zij muzikant en plaatsvervangend dirigent bij de Drumshowband.

meer Lintjesregen op bron:https://www.boxmeer.nl/inwoners/nieuwsberichten_41418/item/lintjesregen-2020-uitreiking-koninklijke-onderscheidingen_61858.html


«   »