overloon nieuws

SSS’18 wint zespuntenwedstrijd tegen Boekel Sport

Gepubliceerd op 1 maart 2023 om 19:12

OVERLOON | De zespuntenwedstrijd tussen de nummer acht en negen van 2G, SSS’18 en Boekel Sport, werd dinsdagavond met 2-0 in het voordeel beslist van de thuisploeg.

Eerder werd de wedstrijd tweemaal uitgesteld vanwege eerst het verzoek van Boekel Sport vanwege de carnavalsprins in de gelederen en later vanwege het tragische overlijden van de trainer van het tweede SSS’18-elftal: Maarten Peters. 

De eerste helft kreeg Boekel Sport uit de omschakeling vier opgelegde kansen. Het was echter SSS’18 die toesloeg. Uit een aanval raakte Dennis Martens in de 42ste minuut nog de lat en de rebound werd tot doelpunt gepromoveerd door Rik Groot. Na rust wist Koen Voesten na een slecht verwerkte corner van Boekel Sport de 2-0 te maken op aangeven van Willem Kuenen. Daarna kon Boekel Sport geen potten meer breken.lees meer op bon:https://www.kliknieuwsdemaasdriehoek.nl/sport/voetbal/205293/sss18-wint-zespuntenwedstrijd-tegen-boekel-sport

 

Lees ook 

Voetbalclub SSS'18 herdenkt overleden trainer Maarten (28): 'Heb een uur lopen janken tijdens de afscheidsdienst’

SSS’18 heeft dinsdagavond op indrukwekkende wijze Maarten Peters herdacht. De Venraynaar was trainer van het tweede elftal bij de voetbalclub uit Overloon en overleed anderhalve week geleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk.

Door Dominique Pichel 01-03-23

Veelzeggend is de minuut stilte voor de wedstrijd. De spelers van SSS’18 die in de middencirkel de armen om elkaar heen hebben geslagen en naar de grond staren. Zij, die om de armen rouwbanden dragen, hebben hem zo vlak voor het inhaalduel met Boekel Sport (2-0) weer even in gedachten. Maarten Peters, de coach die onlangs overleed bij een auto-ongeluk. Pas 28 jaar jong. Zijn overlijden schokte SSS net voor de carnaval. Deze dinsdagavond speelt de dorpsclub voor het eerst weer een officiële wedstrijd. Het eerste team dan, in de tweede klasse G. Het tweede elftal traint op een veld verderop, voor een van de eerste keren zonder Peters.Maarten was heel gedreven. Hij wilde altijd winnen.zegt hoofdtrainer Michel Kuijpers na het duel. We hadden bijna dagelijks contact. Het is onwerkelijk. Ik zie hem zo nog binnenkomen in het kleine trainingslokaal hier.

Het was muisstil toen we hoorden dat hij het waarschijn­lijk niet zou redden. Iedereen was beduusd

Bijna drie seizoenen zat Peters bij SSS. Kuijpers kende de Venraynaar al langer. Van de trainerscursus die hij namens de voetbalbond KNVB gaf. ,,Hij was een coach met het hart op de juiste plaats”, zegt Kuijpers over Peters. Lees meer op bron:https://www.bndestem.nl/brabant/voetbalclub-sss-18-herdenkt-overleden-trainer-maarten-28-heb-een-uur-lopen-janken-tijdens-de-afscheidsdienst~ad90e718/


«   »