Familieopstellingen – Helder in verbinding

Gepubliceerd op 9 augustus 2023 om 19:10

Ook dit najaar vindt er weer een serie familieopstellingen in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon plaats. De eerste is op vrijdag 1 september.

Familieopstellingen is een manier om zicht te krijgen op jouw eigen plek binnen een systeem (gezin van herkomst, relaties, werk, ed). Alle elementen hebben invloed op elkaar en dus ook op jou. Waarom verval je steeds weer opnieuw in bepaald gedrag? Wat belemmert je in je ontwikkeling en groei? Door jouw vraag uit te werken in een familieopstelling wordt het mogelijk om patronen te doorbreken en de juiste plek binnen het systeem in te nemen. Hierdoor kom je in je kracht te staan en kun je het leven voluit leven.

Mieke Janssen is adem- en systemisch coach, naast docent in het speciaal onderwijs.

Peggy Wismans is systemisch coach en praktijkondersteuner GGZ in een huisartsenpraktijk. Tijdens een opleiding ontmoetten

Mieke en Peggy elkaar en werken zij graag samen als opstellers onder de naam 'Helder in verbinding'. Maandelijks zullen zij hun systemische kennis en ervaring delen in 't Helder in Overloon, waarbij er ook aandacht voor de adem en meditatie zal zijn. Een bijzondere dag voor jou.

Wees welkom! Tijd 9.30 - 17.00 uur, max. 15 deelnemers. €120,- vraagsteller, €85,- representant. Inclusief koffie, thee en lunch. Aanmelden en meer informatie: Mieke 06-29281686 / www.lichtopnu.nl / info@lichtopnu.nl Peggy 06-48550730 / www.peggywismans.nl / info@peggywismans.nl.

De volgende edities vinden plaats op 29 september, 3 november, 24 november, 22 december 2023.

Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon. Kijkt u ook op www.helder-overloon.com.