De Wereld van Luisterkind

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 20:14

Op 29 augustus geeft Anke van Leeuwen, op persoonlijke wijze, een lezing over de Luisterkindmethode in Overloon. Luisterkind is een methode om op afstand naar de innerlijke wijsheid van jou of jouw kind te luisteren.

Als mens hebben we alle wijsheid in onszelf zitten. Maar door ervaringen, overtuigingen, trauma’s, opvoeding, waarden en normen, kan deze wijsheid soms diep verstopt zitten. Vele lagen zijn er overheen gekomen, waardoor de wijsheid niet meer te horen of te voelen is voor de persoon zelf.

 

Luisterkindwerkers gaan, door middel van hun intuïtie, voorbij deze laagjes en maken contact met de innerlijke wijsheid van de volwassene of het kind met behulp van zijn foto en naam.

 

Tijdens de lezing vertelt Anke over haar werk als Luisterkindwerker. Als pelgrim van het hart is ze vaak wandelend onderweg en voelt zij zich, vooral tijdens haar wandeltochten, sterk verbonden met haar intuïtie. Vanuit deze ervaringen schreef zij de afgelopen jaren vele gedichten. De avond is dan ook gevuld, naast alle ins en outs over Luisterkind, met persoonlijke (wandel)verhalen en gedichten over leven vanuit je intuïtie. Er is ook ruimte voor vragen rondom de opleiding tot Luisterkindwerker, die in het najaar weer start in Overloon.

ankevanleeuwen-1.jpg

 

Datum: 29 augustus 2023

Tijd: 19:30 – 21:30 uur. Inloop vanaf 19:15 uur.

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31 in Overloon

Entree: €10,00 (Graag contant betalen bij binnenkomst).

Meer info en opgave: www.ankevanleeuwen.nl