overloon nieuws

10 jaar De Vlotter!

Gepubliceerd op 31 maart 2023 om 11:48

De tijd gaat snel! O.V.C. De Vlotter bestaat alweer 10 jaar! In dat kader is er een nieuw logo ontworpen en wordt druk gewerkt aan een nieuwe website. Natuurlijk draait alles om samen een gezellige rit te rijden. Dat gaat uiteraard binnenkort weer gebeuren!

Onze kracht: niet te hard rijden, genieten van de omgeving, een leuke pauzeplek, niet meer dan ca. 50 km (in totaal) en op tijd weer terug, dan hebben we nog een halve zondag voor ons!

oldtimervriendenclubdevlottergaatweertoeren-11-2.jpg img-20230329-wa0004.jpg

De eerste rit wordt afgetrapt op zondag 16 april (streven is de eerste zondag van april te starten, maar helaas werkt het weer niet mee).

Wij starten zoals altijd vanaf onze thuisbasis Café Partycentrum Bos, gelegen aan de Irenestraat 8 in Overloon. Verzamelen vanaf 09.45 uur en de start is om 10.30 uur exact.

 

Iedereen met een oldtimer bromfiets met geel kenteken van minimaal 30 jaar oud kan hieraan meedoen.

Deelname kost € 5,00 per rit of € 15,00 voor het hele seizoen, inclusief een consumptie vóór de start van elke rit. Betalen kan alleen contant vóór aanvang van elke rit.

 

Overzicht van de ritten: zondagen 16 april, 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus, 3 september, 09.30 uur (lange rit van maximaal 100-120km. Alleen bij deelname van minimaal 15 personen, vooraf opgave deelname) en 1 oktober (snertrit) – korte laatste rit met soep na afloop gesponsord door Hay Bos Partycentrum.

Er zal tijdens de ritten een volgwagen meerijden voor eventuele pechgevallen.

 

De ritten zullen te zien zijn op de website. Ook afgelastingen vindt u hier evenals de pauzeplaatsen. Leest u ook even de huisregels.

Het bestuur hoopt wederom op een mooie opkomst en goed weer.

 

Tot ziens! www.de-vlotter.nl