SSS’18 is nog niet uitgespeeld

Gepubliceerd op 23 april 2023 om 20:57

De flink gehavende formatie uit Overloon verloor nipt van koploper Sparta (0-1) en staat nog maar twee punten boven een nacompetitieplek.

We moeten nog ergens drie punten scharrelen. Zei trainer Michel Kuijpers. Ik zie het nog steeds gunstig in. Al blijft het in deze bizarre competitie tot de laatste ronde spannend.

SSS moest tegen Sparta voor rust de enige treffer van de wedstrijd slikken. Kuijpers. In de tweede helft hadden wij het betere veldspel. We hadden ook een paar goede kopkansen. Ik ben trots op mijn ploeg dat we tot het einde meededen voor een gelijkspel, ook daarin meegenomen dat ik de hele verdediging niet kon opstellen vanwege blessures.