Clown Marco Mariani houdt van zijn gekke, harde en vrije leven

Gepubliceerd op 16 mei 2023 om 17:22

Marco Mariani is de clown van The Magical World of Circus, deze week te zien in Overloon.

Of ze bij het circus hard kunnen werken, eigenlijk is het geen vraag. We zijn zondagavond rond acht uur hier aangekomen. Drie uur later stond de tent er.zegt Marco Mariani, clown van The Magical World of Circus, het circusgezelschap van directeur Sandor Donnert dat in Overloon is neergestreken voor twee optredens.

Door Joost Ariaans 16-05-23,

Snel? We hebben een goed team. Het afbreken gaat nog sneller. Dat hebben we straks binnen anderhalf uur gedaan. Als de grond zacht is, fluffy, dan hebben we een half uur meer nodig.

 

Voetsporen

Marco Mariani is een echte circusman, stamt ook uit een echte circusfamilie. In mijn tijd was het logisch om in jouw vaders voetsporen te treden.Of zijn kinderen dat ook doen, is zeer de vraag. In deze moderne tijd is er zo veel om uit te kiezen. Ik ben in het circus geboren. Ik eet en drink circus.” Hij komt uit Portugal, zijn vrouw Stefania Gottani is Italiaanse en heeft als voetjongleur en met haar luchtacrobatiek ook een rol in het programma.

Marco Mariani , Clown in The Magical World of Circus

Ik ben de rode draad. Volwasse­nen houden van me, kinderen houden van me

 

Het circusleven, het is een mooi leven, vindt hij. Het is een gek leven, in de goede zin. Soms een hard leven. We reizen twaalf maanden per jaar. Maar het is ook zo’n vrij leven.

Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/land-van-cuijk/clown-marco-mariani-houdt-van-zijn-gekke-harde-en-vrije-leven~ac30517d/

The Magical World of Circus

Sandor Donnerts Magical World of Circus komt naar Overloon. Op het Gildeterrein in Overloon zal op dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei weer een compleet vernieuwd programma gepresenteerd worden met internationale artiesten.

Clown Marco Mariani zal met zijn doldwaze grappen als rode draad door het programma lopen. Miss Stefania zorgt met voetantipode en met haar luchtacrobatiek voor adembenemende momenten. Kevin Briers uit België zal ook zijn humoristische bijdrage doen en zal u versteld laten staan wat er met een ballon allemaal kan gebeuren! Een topper is zeker de papagaaienact die gepresenteerd wordt door Elisa Cussadiè. Deze act won afgelopen januari op het Circusfestival in Monte Carlo een bronzen clown. Ezra Veldman komt van Nederlandse bodem en is een dynamisch diabolojongleur. Het twee uur durende programma wordt gepresenteerd door Robert Ronday.

Met PLUS Verbeeten extra voordelig naar dit circus?
Tegen inlevering van twee volle PLUSpunten spaarkaarten ontvangt de klant met de unieke code op de voucher een entreebewijs ter waarde van €20,00. Hiervoor heeft men dan in totaal €8,00 aan PLUSpunten betaald. Een voordeel van 60% dus! De tickets zijn met de genoemde vouchercode te bestellen via www.ticketview.nl 

De voorstellingen vinden plaats op dinsdag 16 mei om 16:00 én woensdag 17 mei om 15:00.
Voor meer info en tickets zie www.magicalworldofcircus.com 

tickets dinsdag 16 mei om 16:00 én woensdag 17 mei om 15:00.op  https://www.ticketview.nl/shop/donnertentertainment