Eyewitness Event 2024

Gepubliceerd op 3 juni 2023 om 12:09

Het Eyewitness Event – Living History zal plaatsvinden op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2024 op het terrein van het museum.

Een weekend vol re-enactment op het hoogste niveau, historische uniformen, voertuigen én ‘mock battles’ waarbij deelnemers elkaar in verschillende scenario’s te lijf gaan. Een unieke ervaring op een historisch unieke locatie! Vanzelfsprekend is ook het museum zelf geopend met op beide dagen extra programmering en leuke ‘doe dingen’, inbegrepen bij de entree.

Programma

Het terrein en het museum zijn zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 geopend. Loop rond tussen authentieke kampementen, loopgraven, schuttersputjes en stukken geschut. Laat je bijpraten over alles wat je ziet door de re-enactors, bekijk de voertuigen die er staan en leef intens mee met de gevechten op het battle-terrein. En vergeet niet het museum te bezoeken met daarin meer dan 150 authentieke vaar- voer- en vliegtuigen. Natuurlijk zorgen wij ook voor de inwendige mens en zijn er meer dan genoeg plekken om een lekker hapje of drankje te nuttigen, beleven maakt hongerig!

Het volledige dagprogramma is nog volop in ontwikkeling, maar wees gerust; het wordt een evenement dat je niet snel zult vergeten.

Het actuele programma en meer informatie over het nieuwe Eyewitness Event vind je op www.oorlogsmuseum.nl/nl/events/eyewitness-event/.

Eyewitness Event 2022 klik hier voor de foto's