overloon nieuws

Marlon Kicken in Openluchttheater Overloon

Gepubliceerd op 5 juni 2023 om 19:51

Marlon Kicken is op 24 juni 20:00 uur te zien én te horen in het Openluchttheater Overloon met zijn succesvolle voorstelling “Draadloos”. De voorstelling begint om 20:00 uur.

Marlon Kicken is een Nederlandse cabaretier. Met zijn Curaçaose roots, lange dreadlocks, maar ook met de welbekende zachte ‘g’ springt Marlon er al snel tussen uit. Marlon Kicken staat bekend om zijn relaxte houding, maar of dat ook op 24 juni is, moet nog blijken. Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

Marlon Kicken komt met zijn vierde show naar het Openluchttheater Overloon om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet jij zeker komen! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen theater is te groot of te klein voor deze cabaretier die ieder publiek meeneemt en een geweldige avond bezorgd.

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon.

Marlon is momenteel bezig met een nieuwe theatervoorstelling. In het Openluchttheater heeft iedereen nog de kans om de succesvolle voorstelling Draadloos te zien.


Over Marlon:

Marlon ontwikkelde zich van tonprater tot stand-up-comedian en ging verder als cabaretier. In 2009 sleepte hij zowel de jury- als de publieksprijs van de Culture Comedy Award in de wacht, prijzen voor veelbelovend comedytalent uit Nederland en België. Sindsdien is de cabaretier niet meer uit de theaters weg te denken.

 

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 24 juni 2023 20:00 uur
Kaartverkoop: € 12,50 te bestellen via de website www.openluchttheateroverloon.nl of aan de kassa zolang de voorraad strekt.
Locatie: Openluchttheater Overloon, Museumpark 1 te Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in Gemeenschapshuis de Pit, 14 Oktoberplein in Overloon.

Website Openluchttheater Overloon www.openluchttheateroverloon.nl. Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws 


«   »