SSS’18 worstelt met Excellent maar komt tijdig boven en boekt plek in finale

Gepubliceerd op 11 juni 2023 om 18:50

OVERLOON | SSS’18 heeft de finale van de nacompetitie bereikt door buurman Excellent te verslaan. De derby werd in de slotfase definitief beslist door de Overloonse tweedeklasser: 4-2.

Excellent was een lastig te bespelen ploeg, des te mooier dat we daar iets tegenover hebben weten te zetten. Stelde SSS’18-trainer Michel Kuijpers.

SSS’18 startte goed en kwam vroeg op 1-0 toen een hoekschop ineens binnenvloog. Nog voor rust kwamen de gasten langszij. In de tweede helft zat de thuisploeg echter al snel op rozen na goals van Ser van Es en Bas Joosten, maar nadat Roel Verberk de achterstand terugbracht naar 3-2, brak een spectaculaire slotfase aan. Excellent, de nummer drie van de derde klasse D, kreeg ook kansen op de gelijkmaker, maar in blessuretijd besliste Sem Rongen de wedstrijd alsnog in het voordeel van SSS’18.

SSS’18 is een zege verwijderd van lijfsbehoud in de tweede klasse. De ploeg uit Overloon won zondag van Excellent (4-2) en speelt volgende week de nacompetitiefinale op neutraal terrein. Excellent kan een historische promotie naar de tweede klasse vergeten door de nederlaag.Al na acht minuten pakte SSS zijn gewenste voorsprong. Lees meer op Bron:https://www.ed.nl/brabant/dramatisch-einde-volharding-tegentreffer-in-minuut-96-sss18-in-nacompetitiefinale-na-spectaculair-gevecht-met-excellent~a29c956d/