SSS ’18 hangt vlag halfstok ter nagedachtenis aan Thomas

Gepubliceerd op 16 juni 2023 om 12:16

Hoe een klein dorp groot kan zijn

Naar aanleiding van het overlijden van onze Thomas Hebben wij die bloemen naar het Overloon War Cemetery gebracht foto's kijk hier

Oproep: Hang morgen allemaal de vlag half stok

Met deze woorden roept de voetbalvereniging SSS ’18 uit Overloon op om op zaterdag 17 juni haar leden en andere dorpsbewoners op om de vlag halfstok te hangen ter nagedachtenis aan de veel te vroeg overleden Thomas. Als een laatste eerbetoon aan Thomas, die voetbalde bij SSS ’18, Bij iedereen geliefd, deed geen vlieg kwaad en met iedereen het beste voor SSS ’18 besloten zij de vlaggen bij het clubgebouw op vrijdag halfstok te hangen.

Thomas overleed maandag 12 juni 2023 op slechts 17-jarige leeftijd die omkomt bij noodlottig ongeval.

. Een enorm verlies voor de nabestaanden, maar ook voor de mensen op wie Thomas zo’n positieve indruk hebben achtergelaten. Thomas was altijd vrolijk, maakte grapjes en was altijd in voor gezelligheid. Het is onvoorstelbaar dat hij er nu niet meer is. Maar door de vlaggen halfstok te hangen, tonen SSS ’18 onze dankbaarheid en respect naar Thomas.

 

Overloon rouwde om de dood van Thomas

 Een jongen van 17 die veel te vroeg uit het leven werd weggerukt. Het hele dorp was in shock en de inwoners kwamen samen om hun steun te betuigen aan de familie van Thomas.

 

Op de dag van de begrafenis trok een indrukwekkende rouwstoet door het dorp.Shovels, traktoren, en kranen waren ingezet om de laatste rustplaats van Thomas voor te bereiden. Het was een bijzonder gezicht, deze grote machines die door het dorp van Overloon reden.

 

De inwoners van Overloon stonden langs de weg en keken toe terwijl de rouwstoet voorbijtrok. Ze waren stil en respectvol, hun gedachten bij de familie van Thomas. Het was hartverscheurend om te zien hoe jonge mensen met zo’n veelbelovende toekomst zomaar uit het leven gerukt konden worden.

 

Iedereen kende Thomas en zijn dood was een verlies voor de hele gemeenschap. Maar de inwoners waren ook veerkrachtig en kwamen samen om elkaar te steunen in deze moeilijke tijd.

 

Maar de herinnering aan Thomas zou altijd blijven bestaan. Zijn naam zal voor altijd verbonden zijn aan gemeenschap van Overloon en zijn geest zal voortleven in de harten van de mensen die hem kenden. Rust zacht, lieve Thomas.

Thomas zijn vrolijkheid zal voor altijd worden gemist!!

Onze allemansvriend, harde werker en onze vrolijkheid zelve is niet meer. Of voor zijn vrienden: Chicken, Hiele of Tho. Bij iedereen geliefd, deed geen vlieg kwaad en met iedereen het beste voor.

 

Voor een wedstrijd of training was Thomas altijd aan het werk, tot het laatste moment. Thomas zat namelijk het liefst op de tractor of de kranen van zijn vader, waarbij zijn grootste droom was om ooit het bedrijf over te nemen. Als Thomas dan slenterend op zijn bruine werklaarzen en met een grote koelbox op het Sportpark aan kwam, altijd een vrolijke begroeting naar zijn teammaten. Zijn trainers zette Thomas graag in het veld. Als eerste vanwege zijn inzet als voetballer en als tweede omdat Thomas op de bank voor veel te veel gezelligheid zorgde. Als het iets te gezellig werd mocht Thomas van zijn trainers vervroegd beginnen aan een véél te lange warming-up.

Thomas stond het liefst in de voorhoede, maar is volgens zijn teamgenoten net zo goed als verdediger. Dit had wel als voordeel dat hij dan meer meters naar voren kon maken. Nooit rechtstreeks naar de goal, maar altijd op weg naar de cornervlag.
Thomas verloor niet graag. Als een actie niet lukte, belandde hij vaak op de grond en uitte hij zijn frustratie door een slag op het gras met zijn hand. Daarna snel weer opstaan en het opnieuw proberen. Van ophouden wist Thomas niet. Alleen de kramp in zijn kuiten kon Thomas stoppen.

Mede door Thomas zijn gezelligheid en ietwat mindere toepkwaliteiten was hij een graag geziene gast in de kantine. Niet alleen voor de eerste uurtjes, maar samen met zijn voetbalmaten door tot het einde. De muziekkeuze maakte Thomas niet uit, hij zorgde zelf wel voor de gezellige sfeer.

Met zijn 17 lentes jong en 11 jaar lidmaatschap van onze vereniging was niet alleen Thomas een graag geziene gast op Sportpark de Raaij. Lees meer op Bron:https://www.sss18.nl/1/49/thomas-zijn-vrolijkheid-zal-voor-altijd-worden-gemist/