overloon nieuws

zomerconcert Oker samen met Fanfare Vriendenkring

Gepubliceerd op 23 juni 2023 om 13:47

Fanfare Vriendenkring luidt de zomer traditioneel in tijdens een concert voor de kerk op het plein in Overloon. Dat doen ze dit jaar met een fantastische groep andere muzikanten: zang-en-theatergroep Oker!

Twee verenigingen uit eigen dorp van wie we weten dat een samenwerking tussen beide altijd voor succes zorgt. Op zaterdag 8 juli kunnen we ons dan ook opmaken voor een licht programma met vrolijke werken waarin het publiek zich regelmatig op vakantie waant.

Oker wordt deze avond begeleid door een gelegenheidscombo en zal diverse bekende nummers voor u laten horen. Zo kunt u bijvoorbeeld ‘Soldier on’ van Direct verwachten, Queen of Soul en Take the A train. Natuurlijk zullen zij ook samen met Fanfare Vriendenkring een nummer ten gehore brengen. Ook van deze muzikanten kunt u bekende melodieën voorbij horen komen. The Children of Sanchez, the Mask of Zorro en de Lambada staan onder andere op de lessenaar.

 

Fanfare Vriendenkring is in vorm, zij maken zich op voor het bondsconcours later dit jaar waarin zij voor een jury mag laten horen of zij nog altijd in de 1e divisie van amateurmuzikanten thuishoort. Diverse extra repetities, repetitieweekenden en optredens vonden de afgelopen weken dan ook al plaats. De muzikanten zijn onder leiding van Geert Mooren dan ook al behoorlijk warm gedraaid voor ‘Summer Vibes’.

De zangers van Zang-en-Theatergroep Oker startten dit jaar met hun nieuwe dirigent: Marco Mariën. Onder leiding van hem draaiden deze 27 zangers warm tijdens het korenfestival: ‘Sing Challenge Festival’ in Sevenum. Een meer dan succesvolle deelname waarbij Oker maar liefst 2 optredens verzorgde.

 

Het moge duidelijk zijn; deze twee verenigingen van Overloonse bodem zijn in topvorm en hebben vooral heel veel zin om het publiek op 8 juli de zomer te laten beleven! U bent van harte welkom tijdens dit gratis concert. We starten om 20.00 uur voor de kerk op het plein van Overloon. Graag tot dan!


«   »