Fietsfeest Land van Cuijk 2023 – groots in Vierlingsbeek & Overloon!

Gepubliceerd op 28 juni 2023 om 19:01

Hoe trap jij jouw zomer af? Begin jouw zomer met een van de vijf fietstochten door Vierlingsbeek en Overloon!

Op 8 en 9 juli organiseert Visit Vierlingsbeek & Overloon in samenwerking met Visit Land van Cuijk het Fietsfeest Land van Cuijk 2023. In heel land van Cuijk zijn een 14-tal routes te fietsen langs natuur, cultuur en diverse activiteiten.

Vijf fietsroutes starten in Vierlingsbeek & Overloon en bieden een fijne dag voor jong en oud. Vierlingsbeek en Overloon hebben onder andere twee mooie familieroutes voor het hele gezin langs speeltuinen, activiteiten en leuke bestemmingen zoals de nieuwe Equihabitat Hulder 10 in Vierlingsbeek, De Buitenboel in Holthees, de natuurlijke tuin van Vivara en nog veel meer.

Visit Vierlingsbeek & Overloon biedt ook een tweetal groeter routes aan waardoor bezoekers veel meer kunnen leren over ons prachtige gebied. Deze zijn ook beschikbaar in kortere familie-variant waardoor iedereen mee kan doen. Aanmelden is nodig voor deze groeter routes.

Zien we jou ook voorbij fietsen? Kijk dan snel op http://www.visitvierlingsbeek-overloon.nl of op Facebook @visitvierlingsbeekoverloon of Instagram @visit_vierlingsbeek_overloon