fanfare Vriendenkring behaalt hoogste kwalificatie op het Peeltoernooi

Gepubliceerd op 28 juni 2023 om 19:46

De fanfare Vriendenkring Overloon heeft onlangs op het Peeltoernooi in Meijel de hoogste kwalificatie 'zeer goed' weten te behalen. Dit is een enorme prestatie voor de fanfare die keihard heeft gewerkt om dit resultaat te behalen.

Vriendenkring Overloon heeft tijdens het Peeltoernooi laten zien wat ze waard zijn. Hun muziekstukken werden uitgevoerd met een zeer hoog niveau van muzikaliteit en technische vaardigheden. De jury was dan ook zeer onder de indruk van hun prestaties en beloonde de fanfare met de hoogste kwalificatie.

 

Voor fanfares is het behalen van een hoge kwalificatie op een belangrijk concours als het Peeltoernooi een belangrijke prestatie. Het laat zien dat ze niet alleen getalenteerd zijn, maar ook veel inzet en toewijding hebben getoond om op dit niveau te komen.

 

Het behalen van de hoogste kwalificatie is dan ook een grote eer voor Vriendenkring Overloon en is een erkenning van het harde werk dat de leden hebben verricht. Het zorgt ervoor dat ze met nog meer zelfvertrouwen verder kunnen gaan met het maken van mooie muziek en het tonen van hun talent aan een breder publiek.

Vijf keer ‘zeer goed’ op Peeltoernooi

Vijf muziekverenigingen hebben tijdens de 55e editie van het Peeltoernooi in Meijel heeft predicaat ‘zeer goed’ behaald. Jury Jan Van der Roost kende de hoogste kwalificatie toe aan de Koninklijke Harmonie van Horst, harmonie Eendracht Meijel, muziekvereniging Concordia Meterik; fanfare Vriendenkring Overloon en percussion-ensemble Jong Nederland Asten. Lees meer op bron:https://www.klankwijzer.nl/nieuws/artikel/vijf-keer-lsquozeer-goedrsquo-op-peeltoernooi/5eafd278789f

 

Kijk op voor meer informatie over Peeltoernooi Uitslagen Peeltoernooi op https://www.peeltoernooi.nl/

 

 Voor meer informatie over fanfare Vriendenkring Overloon op www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring

Foto Fanfare Vriendenkring Peeltoernooi  2016