Asfalteringswerkzaamheden Venrayseweg

Gepubliceerd op 30 juni 2023 om 10:39

Van 17 juli 2023 om 07:00 uur tot 21 juli 2023 om 17:00 uur zullen er asfalteringswerkzaamheden plaatsvinden op de Venrayseweg in Overloon. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door de infra beheerder.

Tijdens de werkzaamheden zal de weg in beide richtingen volledig afgesloten zijn voor het wegverkeer. Dit betekent dat er geen doorgang mogelijk is voor auto's, fietsers en ander verkeer. Het is dus belangrijk om tijdens deze periode een alternatieve route te kiezen om vertraging en problemen te voorkomen.

 

Gelukkig wordt de verwachte vertraging tijdens deze werkzaamheden tot een minimum beperkt. Er wordt verwacht dat voertuigen slechts een vertraging van minder dan 5 minuten zullen ondervinden. Dit betekent dat de impact op het verkeer relatief klein is en het ongemak voor weggebruikers tot een minimum beperkt blijft.

 

De uitvoerperiode van deze asfalteringswerkzaamheden is vastgesteld op 17 juli 2023 om 07:00 uur tot 21 juli 2023 om 17:00 uur. Het gaat om een losse uitvoerperiode, wat betekent dat na deze periode er geen verdere afsluitingen of hinder op de Venrayseweg in Overloon zullen zijn.

 

We vragen om uw begrip en medewerking tijdens deze werkzaamheden. Het uitvoeren van asfalteringswerkzaamheden is nodig om de kwaliteit en veiligheid van de weg te waarborgen. We streven ernaar om de overlast tot een minimum te beperken en de werkzaamheden zo spoedig mogelijk af te ronden.

 

 

voor meer informatie Werkzaamheden aan de weg gemeente Land van Cuijk. Op  https://www.gemeentelandvancuijk.nl/