overloon nieuws

De Lónse Kermis 2023

Gepubliceerd op 1 juli 2023 om 10:57

De Lónse Kermis 2023 is dit jaar van vrijdag 18 t/m woensdag 23 augustus 2023 De kermis in Overloon is van oudsher een begrip in de regio. Samen maken we ons sterk om De Lónse Kermis nieuw leven in te blazen en ervoor zorgen dat deze levendig blijft!

De kermis in Overloon is al jaren een populair evenement dat zowel jong als oud aantrekt. Van vrijdag 18 augustus tot en met woensdag 23 augustus 2023 zal het dorp weer bruisen van de gezelligheid en kleurrijke attracties.

 

De Lónse Kermis 2023 belooft weer een geweldig spektakel te worden in het pittoreske dorp Overloon. Van vrijdag 18 tot en met woensdag 23 augustus 2023 zal het hele dorp bruisen van de gezelligheid en kleurrijke attracties. Dit jaar werken we er hard aan om de kermis nieuw leven in te blazen en ervoor te zorgen dat deze levendig blijft.

De Lónse Kermis, zoals de kermis in de volksmond wordt genoemd, is een traditie die al generaties lang wordt doorgegeven en waar iedereen naar uitkijkt. Het is een evenement dat jong en oud aantrekt en de afgelopen jaren merkten we dat de populariteit wat begon af te nemen. Daarom hebben we besloten om de handen ineen te slaan en er alles aan te doen om de kermis weer net zo sprankelend te maken als vroeger.

Dit jaar hebben we ons uiterste best gedaan om een gevarieerd programma neer te zetten. Voor de jongsten zullen er natuurlijk de traditionele draaimolens aanwezig zijn, waar zij volop kunnen genieten van het plezier en de snelheid. Voor de waaghalzen onder ons zijn er spannende attracties, zoals  de Breakdance, waar zij hun adrenaline kunnen laten stromen.

Naast de attracties hebben zij ook gezorgd voor een uitgebreid entertainmentprogramma. Verschillende artiesten en acts zullen de kermis tot leven brengen en iedereen vermaken. Van live muziek tot spectaculaire shows, er is voor ieder wat wils. Partycentrum Bos en Grand Café effe overloon zijn beide locaties waar je terecht kunt voor de leukste feestjes en muzikale optredens tijdens de kermis.

Om ervoor te zorgen dat je niets mist van De Lónse Kermis 2023, kun je terecht op de websites www.kermisoverloon.nl en www.effe-overloon.nl/kermis. Hier vind je alle informatie over het programma, en kun je alvast je kaartjes of een passe-partout kopen. Ook op de Facebookpagina's van Partycentrum Bos en Grand Café effe overloon kun je terecht voor de laatste updates en nieuwtjes.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op De Lónse Kermis 2023. Kom langs en geniet van zes dagen vol plezier, attracties en gezelligheid. Samen maken we van de kermis weer een sprankelend evenement dat nog jarenlang in de regio herdacht zal worden. Alvast bedankt en veel plezier!

 

Kinderkleedjesmarkt

delonsekinderkleedjesmarkt20-08-2022--17-2-3.jpg

 

Heb jij de kasten al uitgezocht? De speelhoek, of de (kinderen)kledingkast?

Op zaterdag 19 augustus is het weer zover. Van 11 tot 13u kan jij je kleedje neerleggen op het schoolplein van de Josefschool.

Verdien een leuk zakcentje om te spenderen op de Lonse Kermis, of gewoon voor in je spaarpot natuurlijk. 

Om een beetje een inzicht te krijgen van het aantal kleedjes dat ons schoolplein gaat bevatten zou het fijn zijn als je even mailt naar: delonsekermis@gmail.com dit kan tot en met 18 augustus!

Ben jij erbij?

 

Meer informatie vindt u op de website van De Lónse Kermis https://delonsekermis.nl/ of op Facebook https://www.facebook.com/delonsekermis/ en op Instagram https://www.instagram.com/delonsekermis/

 

Partycentrum Bos  De Lonse Kermis.

De Lonse Kermis is 6 dagen feest en dat betekent vele artiesten en acts en wij hopen dat we weer een leuke line-up voor jullie hebben kunnen maken! Wij zien jullie graag een deze dagen langskomen! Alvast bedankt en veel plezier! Check vanaf nu www.kermisoverloon.nl voor alle informatie/kaartjes en het programma! https://www.facebook.com/PartycentrumBos

Koop alvast je kaartje of een passe-partout op https://www.ticketcrew.nl/tickets/partycentrumbos

Grand Café effe overloon De Lonse Kermis.

Gaan we komende kermis ons pleintje weer net zo gezellig en vol bezet krijgen bij zijn is mee maken

Check vanaf nu www.effe-overloon.nl/kermis voor alle informatie/kaartjes en het programma!

Koop nu je tickets via https://www.rdtickets.nl/effe-overloon

informatie/kaartjes en het programma! https://www.facebook.com/grandcafeeffe

14 Oktoberplein Afgesloten Tijdens de kermis

 

De kermis op het 14 Oktoberplein is een jaarlijkse traditie waar veel mensen naar uitkijken. Het is een evenement vol plezier, spanning en gezelligheid voor jong en oud. Met attracties zoals de draaimolen, en de botsauto's is er voor ieder wat wils.

 

Op het 14 Oktoberplein in Overloon vindt van 19 augustus 2023 tot en met 23 augustus 2023 een kermis plaats. Als infra beheerder van de gemeente Land van Cuijk is het mijn verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt, terwijl we ook rekening houden met de impact op het wegverkeer.

 

Tijdens de kermis zal het 14 Oktoberplein afgesloten zijn voor verkeer in beide richtingen. Dit geldt voor auto's, motoren, vrachtwagens, brommers en agrarische voertuigen. De afsluiting zal plaatsvinden op zaterdag, zondag, maandag, dinsdag, en woensdag van 14:00 tot ? uur.

 

Desondanks hebben de gemeente Land van Cuijk diverse omleidingen ingesteld om het verkeer in goede banen te leiden tijdens de afsluiting.

 

De eerste omleiding is richting Oploo. Deze omleiding is in beide richtingen beschikbaar. Daarnaast is er een omleiding naar Venray en Stevensbeek, Ook hier geldt dat de omleiding in beide richtingen geldig is. Verder is er een omleiding van Venray naar Oploo, evenals een specifieke omleiding voor vrachtverkeer richting de A73 en Venray, die alleen geldt voor vrachtwagens.

 

Hoewel deze afsluitingen en omleidingen onvermijdelijk hinder kunnen veroorzaken, streven we ernaar om de overlast tot een minimum te beperken. We vragen om uw begrip en medewerking tijdens deze periode, zodat de kermis veilig en succesvol kan plaatsvinden. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Land van Cuijk.https://www.gemeentelandvancuijk.nl/wegwerkzaamheden

 

Kortom, het 14 Oktoberplein in Overloon zal tijdens de kermis van 19 augustus 2023 tot en met 23 augustus 2023 afgesloten zijn voor verkeer. Deze afsluiting zorgt voor een veilige en vlotte kermiservaring, waarbij de bezoekers vrij kunnen genieten van alle attracties en gezelligheid. Hoewel er mogelijk enige overlast kan ontstaan voor doorgaand verkeer, wordt er gezorgd voor duidelijke omleidingsroutes om deze overlast te minimaliseren.


«   »