Dressuurwedstrijd

Gepubliceerd op 1 juli 2023 om 11:42

Rijvereniging Overloon organiseert deze zomer een dressuurwedstrijd voor paarden en pony's. Het evenement vindt plaats op vrijdagavond 7 juli voor paarden en op zaterdag 8 juli voor pony's. De locatie is de Vredepeelweg 2 in Overloon.

De dressuurwedstrijd is open voor de niveaus BB tot en met ZZL. Het belooft een mooie en gezellige locatie te worden, waar de deelnemers kunnen genieten van een hapje en drankje. Daarnaast is er een fijne zandbodem om op te rijden en zijn er leuke prijzen te winnen.

 

Nieuw dit jaar is de toevoeging van de BB dressuur voor paarden recreanten op zaterdag 8 juli. Deelnemers hiervoor dienen zich aan te melden Meld je hiervoor aan via wedstrijd@rijverenigingoverloon.nl

 

 

Inschrijven voor de dressuurwedstrijd kan via mijnknhs.nl of via de website van Rijvereniging Overloon www.rijverenigingoverloon.nl

www.facebook.com/rijverenigingoverloon

 

De wedstrijd wordt georganiseerd door LR St.-Joris en PC De Bosruiterkes uit Overloon. Het belooft een prachtige en sportieve dag te worden, waarbij ruiter en paard kunnen laten zien wat ze in huis hebben. We hopen veel enthousiaste deelnemers te mogen verwelkomen en kijken uit naar een geslaagd evenement!