overloon nieuws

Asfalteringswerkzaamheden Vierlingsbeekseweg

Gepubliceerd op 8 juli 2023 om 11:27

De Vierlingsbeekseweg in Overloon zal worden onderworpen aan asfalteringswerkzaamheden. Deze werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door de infra beheerder van de gemeente Land van Cuijk. Het doel van deze werkzaamheden is om de kwaliteit en veiligheid van de weg te verbeteren.

Gedurende de uitvoerperiode zullen zowel de richting van Overloon naar Vierlingsbeek als de richting van Vierlingsbeek naar Overloon worden afgesloten voor verkeer. Dit betekent dat de weg in beide richtingen volledig gesloten zal zijn. Om het verkeer om te leiden, zal er een omleiding worden ingesteld. Het is aan te raden om deze omleiding te volgen om vertraging en problemen te voorkomen.

 

De verwachte vertraging als gevolg van de afsluiting is 10 tot 30 minuten. Er zal echter wel sprake zijn van matige hinder tijdens de werkzaamheden. Houd hier rekening mee en plan uw reis indien mogelijk op een ander moment of via een andere route.

 

De eerste uitvoerperiode zal plaatsvinden van 29 juni 2023, 07:00 uur tot en met 4 juli 2023, 16:00 uur. De weg zal gedurende deze periode volledig gesloten zijn. Na een tussentijd van twee weken zal de tweede uitvoerperiode starten op 17 juli 2023, 07:00 uur en eindigen op 22 juli 2023, 16:00 uur.

 

Wij vragen uw begrip en medewerking tijdens deze werkzaamheden. Het is belangrijk voor de veiligheid van zowel weggebruikers als de werknemers dat de afsluiting en omleiding worden gerespecteerd. Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, kunt u contact opnemen met de infra beheerder van de Gemeente Land van Cuijk.

 

Werkzaamheden aan de weg

 

In de gemeente Land van Cuijk wordt eigenlijk altijd wel ergens aan de weg gewerkt. Vaak worden hiervoor wegen afgesloten en worden er omleidingen geregeld voor het verkeer. Soms worden wegen ook afgesloten voor een evenement.

Werkzaamheden

Alle informatie over wegwerkzaamheden en afsluitingen bij evenementen vind je op website) de website Melvin

.

Melding doen

Ervaar je problemen op de weg? Bel dan met de gemeente of doe een melding. 

schermafbeelding2023-07-08om092040.png


«   »