Mooie opbrengst statiegeld-actie voor Speeltuin Gewoon Buiten

Gepubliceerd op 8 juli 2023 om 12:01

Afgelopen tijd kregen bezoekers van PLUS Verbeeten Vierlingsbeek de mogelijkheid om hun statiegeldbonnetje(s) te doneren aan Speeltuin Gewoon Buiten in Overloon. En wat een fantastisch resultaat hebben we behaald! In totaal heeft deze inzamelactie maar liefst €360,05 opgeleverd.

(Bron: foto PLUS Verbeeten Vierlingsbeek)

Op een feestelijke dag overhandigde PLUS Verbeeten Vierlingsbeek, de cheque aan de Speeltuin Gewoon Buiten. Met een grote glimlach op haar gezicht dankte zij de gulle gevers en benadrukte zij de waarde van deze bijdrage voor de speeltuin. Het is dankzij dit soort initiatieven en donaties dat Speeltuin Gewoon Buiten kan blijven bestaan en kinderen uit de omgeving kan voorzien van een veilige en leuke speelplek.

 

Daarnaast wil Speeltuin Gewoon Buiten ook graag haar dank uitspreken aan PLUS Verbeeten Vierlingsbeek en alle vrijwilligers die hebben geholpen met het realiseren van deze succesvolle actie. Zonder jullie inzet en medewerking was dit niet mogelijk geweest. Samen hebben we laten zien dat we als gemeenschap in staat zijn om een verschil te maken en iets moois te creëren.

 

Met deze cheque kunnen we ervoor zorgen dat Speeltuin Gewoon Buiten nog verder kan uitgroeien en nog meer kinderen kan verwelkomen. Dankzij jullie donaties kunnen we nieuwe speeltoestellen aanschaffen, het terrein onderhouden en de speelomgeving nog veiliger maken. Zo kunnen kinderen onbezorgd plezier hebben en ouders met een gerust hart genieten van een mooie dag in de speeltuin.

 

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze cheque voor Speeltuin Gewoon Buiten. Samen hebben we laten zien dat kleine gebaren een groot verschil kunnen maken. Laten we blijven zorgen voor elkaar en voor de kinderen in onze gemeenschap, zodat zij kunnen blijven genieten van een prachtige speeltuinervaring.

 

Lees ook Speeltuin gewoon Buiten viert vijfjarig bestaan

Aanstaande zomer bestaat speeltuin Gewoon Buiten 5 jaar en dat gaan we vieren en groots. Noteren jullie 15 juli in de agenda, nadere info klik hier