elfde van de elfde pleinfeest uitverkocht

Gepubliceerd op 11 juli 2023 om 16:12

Overloon-Ongelofelijk!! De Huibuuke hadden nooit durven hopen dat zij in 12 uur na de start van de kaartverkoop 3750 kaarten verkocht zijn.wat aangeeft dat dit evenement steeds populairder wordt onder het publiek. Dankjewel voor jullie enthousiasme en vertrouwen in de Huibuuke. We gaan er samen met jullie een fantastisch feest van maken’, meldt de medeorganiserende carnavalsvereniging De Huibuuke op haar website. 

Op 11 november, ook wel bekend als de Start van het Carnavalsseizoen, organiseren ze in Overloon een groots pleinfeest om dit heuglijke moment te vieren. “Vör de kerk op ’t plein, in het hart van het dorp, wordt omgetoverd tot een bruisend festivalterrein waar jong en oud samen kunnen genieten van een dag vol muziek en gezelligheid.

 

Dit jaar zijn de verwachtingen hoger dan ooit tevoren en het is dan ook geen verrassing dat de kaarten voor het pleinfeest binnen no-time waren uitverkocht. Het geeft aan dat het evenement steeds meer bekendheid geniet en dat mensen vanuit alle hoeken van de regio graag naar Overloon komen om deze feestelijke dag mee te maken.

 

De organisatie heeft ook dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld. Live muziek, optredens van bekende artiesten, diverse eetkraampjes en natuurlijk ontbreekt ook de nodige carnavalsmuziek niet. Er is echt voor ieder wat wils, zodat iedereen kan genieten van een feestelijke dag.

 

Het Elfde van de Elfde pleinfeest in Overloon staat bekend om de gezellige sfeer en het samenzijn van mensen uit de hele omgeving.

Het Elfde van de Elfde pleinfeest is een evenement dat Overloon op de kaart zet en waar het hele dorp met trots naar uitkijkt.

 

Het belooft een fantastische dag te worden waarbij carnavalsliefhebbers volop kunnen genieten van de gezelligheid en het feestgedruis. Het Elfde van de Elfde pleinfeest is een traditie geworden waar zowel jong als oud naar uitkijkt en waar iedereen kan genieten van een onvergetelijke dag vol muziek, dans en plezier.

 

Het elfde van de elfde pleinfeest in Overloon is een evenement dat je niet wilt missen. Het markeert de start van het carnavalsseizoen en belooft een geweldige dag te worden vol plezier en vertier. Helaas zijn alle kaarten inmiddels uitverkocht, maar houd de website en sociale media kanalen van De Huibuuke in de gaten.

 

Zij kijken uit naar een geweldige elfde van de elfde met jullie allemaal. Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken en het carnavalsseizoen op spectaculaire wijze openen! Alaaf!

 

De organisatie is in handen van Stichting De Huibuuke, in samenwerking met onze horeca-partners Partycentrum Bos, Grand Café Effe, Boompjes Restaurant en De Pit.

 

Alle informatie te vinden over het programma, de optredens en andere activiteiten. Ook worden de laatste nieuwtjes en updates gedeeld de Carnavalsvereniging van de huibuuke op (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

 

Foto’s van elfde van de elfde pleinfeest klik hier 

Carnavalsfeest Overloon razendsnel uitverkocht, zaterdag is het toverwoord

Nog een kaartje nodig om dit jaar het begin van het carnaval in Overloon op de elfde van de elfde mee te maken? Te laat. Alle 3750 kaarten zijn uitverkocht. Dat gebeurde razendsnel. Er is wel een verklaring voor, zegt Wim von der Heide van De Huibuuke, de stichting die het feestje organiseert.

Door Joost Ariaans 13-07-23

Goede muziek en een goed showprogramma’, zegt Von der Heide. ,We hebben een goed aanbod aan artiesten. Vorig jaar hebben we aan het slot een vuurwerkshow gedaan, dat doen we dit jaar weer. Onder begeleiding van carnavalsmuziek.Toch is de allerbelangrijkste reden een andere, geeft Von der Heide toe. ,,De elfde van de elfde – 11 november – valt dit jaar op een zaterdag. Mensen zijn vrij en kunnen een dag later uitslapen.In Overloon wordt de elfde van de elfde altijd op de dag zelf gevierd, of het nou een woensdag of in het weekend is.

 

2700 kaarten binnen een uur

Von der Heide zat in het buitenland toen afgelopen maandagavond om elf over acht de kaartverkoop begon, maar werd wel constant op de hoogte gehouden.Binnen een uur waren er al 2700 kaarten verkocht. En om tien voor tien kreeg ik het bericht dat er 3400 kaarten verkocht waren. Om kwart voor acht de dag erop kwam het bericht ‘nog honderd kaarten te gaan’ en om achttien over acht was het sold out.

Lees meer op bron:https://www.bd.nl/brabant/carnavalsfeest-overloon-razendsnel-uitverkocht-zaterdag-is-het-toverwoord~a0e431ab/