Tentfeest 2023

Gepubliceerd op 15 juli 2023 om 09:47

Foto's Tentfeest 2023 klik hier

Beste trouwe Tentfeest bezoeker, de organisatie van Tentfeest willen je graag laten weten dat de voorbereidingen voor Tentfeest Overloon 2023 in volle gang zijn! Het belooft weer een spectaculair evenement te worden, met een programma dat momenteel bekend wordt gemaakt. We kunnen je alvast vertellen dat het de moeite waard wordt om dit evenement niet te missen!

De ticketverkoop zal starten op 1 augustus 2023, zoals altijd. Dus zorg ervoor dat je deze datum in je agenda markeert, zodat je er op tijd bij kunt zijn. Want we weten allemaal dat Tentfeest Overloon een populair evenement is en de kaartjes snel de deur uit gaan.

 

Op 20, 21 & 22 oktober 2023 is het weer zover. Dan barst het feest los in de tent! Drie dagen lang kun je genieten van geweldige muziek, een fantastische sfeer en onvergetelijk entertainment. Het belooft een weekend vol plezier en gezelligheid te worden, dus dit is zeker een datum die je niet wilt missen.

Programma op vrijdag 20 & zaterdag 21 oktober nodigen we jullie uit om keihard te feesten in de tent. De vrijdag knallen we samen het dak eraf met Fantix, Immer Hansi & DJ Mick Vullings. Zaterdag gaan we keihard zingen en springen op de muzikale beats van The Night Flight, DJ Mick Vullings en sluiten we af met het DJ duo DUUKIE & PEER!   

 

Tentfeestdorpsbrunch.

Samen met lokale ondernemers organiseren we wederom een fantastische editie van de Tentfeest dorpsbrunch. Al 6 jaar staan we klaar met de lekkerste gerechten en de gezelligste sfeer. Maar deze dorpsbrunch editie gaan we het ietsje anders doen. We gaan namelijk na de dorpsbrunch nog langer door met het fantastische muzikale; Duo Uniek! Met gezellige activiteiten voor jong & oud, zoals een stoelendans en dit jaar een gloednieuwe pubquiz gaat dit een schitterende dag worden. Het dorpsbrunch kids ticket bestaat uit de helft van de gerechten van het normale dorpsbrunch ticket.   

Bij het kopen van 8 of meer tickets, krijg je maarliefst 10% korting! Koop dus voor een groep en profiteer van die korting! 

Koop nu je tickets, zodat we er samen een knalfeest van kunnen maken! klik hier

 

 

Kortom, het Tentfeest Overloon belooft ook dit jaar weer een groots spektakel te worden waar je samen met vrienden, familie en andere feestvierders heerlijk kunt genieten van muziek, gezelligheid en lekker eten. Mis het niet en zet de data 20, 21 en 22 oktober alvast in je agenda!

 

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates en de spetterende line-up van Tentfeest Overloon 2023? Volg dan onze socialmediakanalen. Hier kun je alle nieuwtjes en aankondigingen vinden, zodat je niets mist. We zullen regelmatig teasers en hints delen om de spanning op te bouwen, dus houd onze kanalen goed in de gaten.

Meer info en meer foto’s op: www.tentfeestoverloon.nl of opfacebook www.facebook.com/TentfeestOverloon 

 

Foto's Tentfeest 2023 klik hier

 

FOTO'S Tentfeest dorpsbrunch 2022 klik hier

PROGRAMMA 2023
Zorg dat je erbij bent!

 

VRIJDAG

 

Hansi close
 

 

Coverband-FANTIX-Milestone-Management-2023
 

 

DJ MICK
 

 

Hansi close
Hansi close

Immer Hansi

DJ MICK
DJ MICK ZATERDAG

 

Duukie en Peer_edited
 

 

TNF_BandIMG_005
 

 

DJ MICK
 

 

Duukie en Peer_edited
Duukie en Peer_edited

 

DJ MICK
DJ MICK ZONDAG

 

Tentfeest_23-10-2022_AnneVos-56_edited
 

 

Uniek - Foto 1_edited
 

 

Dorps Brunch
 

 

De Bups
 

 

Stoelen Dans!
 

 

Stoelen Dans!
Stoelen Dans!