Kinderkleedjesmarkt

Gepubliceerd op 15 juli 2023 om 10:19

Overloon Op zaterdag 19 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse Kinderkleedjesmarkt op het schoolplein van de Josefschool. Het is de perfecte gelegenheid om je kasten eens goed uit te zoeken en al je speelgoed en kleding waar je niet meer blij mee bent te verkopen.

Van 11 tot 13 uur kun je je kleedje neerleggen op het schoolplein en je spulletjes uitstallen. Dit is jouw kans om een leuk zakcentje te verdienen en het te besteden op de Lonse Kermis of gewoon in je spaarpot te stoppen voor later.

 

Om een idee te krijgen van hoeveel kleedjes er op het schoolplein zullen liggen, vragen we je vriendelijk om even een mailtje te sturen naar delonsekermis@gmail.com. Dit kan tot en met 18 augustus. We kijken ernaar uit om te zien hoeveel enthousiaste verkopers er dit jaar zullen zijn!

 

Ben jij erbij? Het belooft een gezellige ochtend te worden vol met kraampjes vol speelgoed, kleding en andere leuke spulletjes. Neem ook gerust je ouders, opa's en oma's, en vriendjes en vriendinnetjes mee!

 

Voor meer informatie over de Kinderkleedjesmarkt en de Lonse Kermis kun je terecht op de website van De Lónse Kermis: https://delonsekermis.nl/. Ook kun je ons volgen op Facebook (https://www.facebook.com/delonsekermis/) en Instagram (https://www.instagram.com/delonsekermis/). Hier houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke foto's van voorgaande jaren.

 

We hopen je te zien op zaterdag 19 augustus op het schoolplein van de Josefschool voor de gezelligste Kinderkleedjesmarkt van het jaar!