Lazy Sunday met Renewal Band

Gepubliceerd op 7 augustus 2023 om 19:06

Het Openluchttheater Overloon introduceert op zondagmiddag 13 augustus LAZY SUNDAY!!

Wat is er heerlijker dan op een zondagmiddag in het bos op een terrasje te zitten met in de ene hand een drankje en in de andere hand een overheerlijk hapje. Dit alles terwijl u  geniet van de muzikale klanken uit de jaren 60 en ’70, gespeeld door de Renewal Band uit Overloon.

Het Openluchttheater Overloon maakt dat mogelijk! Dit keer geen tribuneplaatsen en een podium maar een gezellig terras, op dezelfde locatie. Gezelligheid staat deze middag centraal, niets moet en veel mag.

 

Muzikale omlijsting
Voor dit uniek evenement komt de Renewal Band, die twee straten verderop repeteert, de middag muzikaal omlijsten. Zij spelen muziek uit de jaren ’60 en ’70, rock, country en americana. Maar ook recenter werk staat op hun programma. 
U hoort nummers van o.a. Elvis, The Eagles, Roy Orbinson, Ricky Nelson, CCR, Alan Jackson, Danny Vera, The Rolling Stones, The Shadows, en The Bellamy Brothers.

 

Over de Renewal Band

De Renewal Band is 10 jaar geleden ontstaan vanuit een vriendengroep van de Muziekschool Venray. In de beginjaren waren er regelmatig wisselingen in de bezetting. Gelukkig hebben ze momenteel een vaste bezetting en bestaan ze uit 5 leden waarvan er 2 in Overloon wonen, waar ze wekelijks repeteren aan de Raaijweg. De band bestaat momenteel uit een zanger, bassist, gitarist en drums, waarbij de zanger deze zondag zijn première heeft bij de band. Het is zijn eerste optreden met de Renewal Band. Al met al een perfecte combinatie om u een luie gezellige zondagmiddag te bezorgen.

a-13.jpg

 

Toegang is gratis. Aan onze theaterbar kunt u niet alleen een drankje maar dit keer ook een hapje kopen. Laat u verrassen en verwennen: kom naar de Lazy Sunday in Overloon!!!

 

Praktische informatie:
Datum: zondag 13 augustus om 14:30 uur
Toegang: Gratis, consumpties verkrijgbaar aan de theaterbar
Locatie: Openluchttheater Overloon, Museumpark 1 te Overloon
    (ingang naast restaurant Museumzicht).


Bij slecht weer wordt het evenement afgelast. Dit wordt gecommuniceerd via de social media en onze website.https://openluchttheateroverloon.nl/

Voor de allerlaatste nieuwtjes kijk je op onze facebookpagina. Facebook/openluchttheateroverloon 

Nieuwsgierig? Kijk dan op Openluchttheater  programmeringspagina.