Workshop en cursus bloemenmala’s

Gepubliceerd op 17 augustus 2023 om 18:13

Bloemenmala's in Ontmoetingspunt 't Helder zowel de losse worskshop (4 oktober) als de cursus (start 18 oktober) zijn geannuleerd. 

 

Met de herfst in zicht kunt u deelnemen aan een workshop en/of cursus bloemenmala’s. De workshop vindt plaats op 4 oktober en de cursus start op 18 oktober onder leiding van Tonny Bol.

In deze cursus leer je met verschillende technieken een mala van bloemen

(bloemenslinger) te rijgen met naald en draad. Je leert op een andere manier te
kijken naar de schoonheid van bloemen en ontdekt wat je op een heel subtiele
manier ermee kunt creëren. Het proces is mindful en meditatief van aard waardoor
het heel rustgevend is. Door de kleuren en de bloemen word je vanzelf
meegenomen in een vrolijke, enthousiaste stroom van positieve creativiteit. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met bloemen of met creatief bezig zijn. Alles wordt op jou afgestemd.

Bloemenmala’s zijn erg veelzijdig in gebruik. Na deze cursus kun je voortaan met een klein aantal bloemen al een uniek mooi geschenk voor anderen maken of een mooi decoratief exemplaar aan jezelf geven. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden die er zijn. Laat je inspireren!

Tonny is na een lange tijd in de verpleging te hebben gewerkt een geheel andere weg ingeslagen. Ze gaf haar leven een nieuwe wending waardoor er veel ruimte is gekomen voor subtiele creativiteit, schoonheid van bloemen, vreugde en diepgang van het leven. Ze is autodidact en tegenwoordig werkzaam als gespecialiseerd bloemstyliste voor bloemenmala’s. Haar achtergrond komt haar nu
goed van pas doordat ze met verschillende doelgroepen werkt. Zo geeft ze niet alleen cursussen
maar levert ze ook unieke bloemenmala’s op bestelling voor bijzondere gelegenheden zoals bijvoorbeeld een huwelijk, jubileum, ceremonie of uitvaart.

De workshop bloemenmalas vindt plaats op 4 oktober van 13.30 tot 16.00 uur, deelname bedraagt € 39,00 incl. thee, lekkers, verse bloemen, materialen, online cursusmateriaal.

De cursus bloemenmalas start op woensdag 18 oktober en is verder op 25 oktober en 1 november 2023, eveneens van 13.30 tot 16.00 inclusief alles hiervoor genoemd. Deelname voor de gehele cursus bedraagt € 115,00.

Voor zowel de workshop als de cursusgeld maximaal 8 deelnemers. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de website www.shaktibloemenmala.nl

Locatie: Ontmoetingspunt t Helder, Helderseweg 31, 5825CE OVERLOON. Kijkt u ook op www.helder-overloon.com