overloon nieuws

Opbouw Kermis in volle gang

Gepubliceerd op 16 augustus 2023 om 19:58

De kermis in Overloon is in volle gang! Overal zie je mensen druk bezig met het opbouwen en klaarmaken van de attracties. De kermisexploitanten werken hard om ervoor te zorgen dat de bezoekers een geweldige tijd zullen hebben tijdens de vijf dagen durende kermis.

Er zijn natuurlijk de traditionele attracties zoals de botsauto's, draaimolens en suikerspin, maar dit jaar zijn er ook enkele nieuwe en spannende toevoegingen. Een Break Dance, grijpkraan, muntjes schuiven, schietsaloon en viskraam zullen de bezoekers zeker vermaken. En alsof dat nog niet genoeg is, komt er zelfs een bank naar de kermis waarop men kan zwieren en zwaaien!

 

De kermis gaat van start op zaterdag 18 augustus en zal duren tot en met woensdag 23 augustus. (vrijdag 18 augustus start horecaprogramma) Op het kermisterrein vind je ook het gezellige Lónse kermispleintje waar jong en oud kan meedoen aan allerlei gratis activiteiten.

 

Tijdens De kermis dagen zal het 14 Oktoberplein afgesloten zijn voor verkeer, maar geen zorgen, er is een omleidingsroute ingesteld zodat bezoekers nog steeds gemakkelijk bij de kermis kunnen komen. De supermarkt blijft ook gewoon bereikbaar.

 

Naast de attracties is er ook een Kinderkleedjesmarkt op zaterdag 19 augustus om 11:00 uur op het schoolplein van de Josefschool. Dit is een leuke manier voor kinderen om wat extra kermisgeld te verdienen. Dus als je nog wat oude spulletjes hebt liggen die je wilt verkopen, dan is dit je kans! meer info klik hier 

 

Als je meer informatie wilt over het programma van de Lónse Kermis, kun je terecht op de website die in de tekst vermeld staat. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je bezoek aan de kermis tot een succes te maken. Programma van de Lónse Kermis klik hier

 

Kortom, de opbouw van de kermis in Lónse is in volle gang en belooft weer een spektakel te worden. Kom genieten van de vele attracties, activiteiten en lekkernijen en maak er samen met je gezin, vrienden of familie een onvergetelijke ervaring van!

Met dank aan Geert voor de foto's 


«   »