accu led parren gestolen

Gepubliceerd op 22 augustus 2023 om 10:50

Bij Grand Grand Café effe overloon streven ze ernaar om een gezellige sfeer te creëren voor hun gasten. Om dit te bereiken maken ze gebruik van verschillende elementen, zoals muziek en verlichting. Helaas ontdekten ze vanochtend dat er na de avond ervoor een van de accu led parren ontbreekt.

Deze accu led par is een essentieel onderdeel van de verlichting die zorgt voor een bijzondere ambiance in het Grand Café. Het is begrijpelijk dat iemand misschien de verleiding voelde om deze prachtige verlichting mee naar huis te nemen voor een gezellige sfeer op zijn of haar eigen kamer.

 

Echter, de eigenaren van Grand Café effe overloon willen graag de accu led par terug hebben. Ze beseffen dat het per ongeluk kan zijn gebeurd, maar ze vragen vriendelijk om de par vanmiddag terug te brengen naar het café.

 

Als de par niet wordt teruggebracht, zullen er beelden van de betreffende persoon online worden geplaatst. Het Grand Café hoopt dat deze maatregel niet nodig zal zijn en dat de persoon die de par heeft meegenomen hem alsnog vrijwillig terugbrengt.

 

Kermisexploitant op zoek naar gestolen rookmachine

Een rookmachine is gestolen bij de kermisexploitant in Overloon en zijn vastbesloten om de dader of daders op te sporen. Een dringend ultimatum is gesteld: tot woensdag 23 augustus heeft de schuldige de tijd om het gestolen rookmachine terug te brengen. Anders zullen de bewakingsbeelden worden overhandigd aan de politie want je staat mooi op beeld. Meer info klik hier