overloon nieuws

Kermisexploitant op zoek naar gestolen rookmachine

Gepubliceerd op 20 augustus 2023 om 12:02

Update: Goed nieuws! De gestolen rookmachine van de kermisexploitant in Overloon is weer terug. De exploitant was vastbesloten om de dader(s) op te sporen en had een deadline gesteld voor de terugkeer van de gestolen machine. Gelukkig is de rookmachine voor de deadline teruggebracht. De exploitant is opgelucht dat de waardevolle machine weer terug is

Een rookmachine is gestolen bij de kermisexploitant in Overloon en zijn vastbesloten om de dader of daders op te sporen. Een dringend ultimatum is gesteld: tot woensdag 23 augustus heeft de schuldige de tijd om het gestolen rookmachine terug te brengen. Anders zullen de bewakingsbeelden worden overhandigd aan de politie want je staat mooi op beeld.

Beste dader(s),

De kermisexploitan weet van de diefstal van de rookmachine op de kermis in Overloon. Zij begrijpen dat dit misschien een impulsieve daad was, maar zij willen benadrukken dat het stelen nooit de juiste oplossing is.

 

De kermisexploitan hebben besloten om tot woensdag 23 augustus te wachten voordat we verdere stappen ondernemen. Zij hopen dat jullie inzien dat het rookmachine terugbrengen de beste keuze is.

 

Als jullie het rookmachine niet terugbrengen voor de genoemde deadline (woensdag 23 augustus) zullen zij genoodzaakt zijn om de beelden naar de politie te sturen. Het is altijd beter om de verantwoordelijkheid te nemen voor jullie acties en de gevolgen ervan onder ogen te zien.

 

Zij willen graag geloven dat er altijd ruimte is voor verandering en dat jullie kunnen laten zien dat jullie beter kunnen dan een rookmachine stelen. Laten we proberen dit op te lossen op een vreedzame manier.

 

Accu led parren gestolen

Bij Grand Grand Café effe overloon streven ze ernaar om een gezellige sfeer te creëren voor hun gasten. Om dit te bereiken maken ze gebruik van verschillende elementen, zoals muziek en verlichting. Helaas ontdekten ze vanochtend dat er na de avond ervoor een van de accu led parren ontbreekt.meer info klik hier


«   »